Minden kezdet nehéz.
Lehet, hogy a csapatoknak is, a tippelőknek is nehezen indul majd a játék, de reméljük mindkét gárda gyorsan túllendül a kezdeti nehézségeken.

9 év, több, mint 250 góltotós tippjáték után váltunk, ezentúl csak a meccsek végkimenetélt kell megtippelni H (hazai győzelem) D (döntetlen) V (vendég győzelem), csak a nagy kezdőbetűt kell a párosítás mögé írni. Helyes irány eltalálásáért a lenti képen látható pontokat (oddsokat) kapják meg a játékosok. Ezeket összeadjuk és már meg is van a heti sorrend. Reméljük elnyeri mindenki tetszését az újítás és az eddigieknél is izgalmasabb, érdekesebb lesz majd a játék.

A tippelés változik, amin viszont nem változtatunk az az, hogy a poszt tartalmi részében játékosaink felváltva mondják el véleményüket párosításokról, adnak tippet a többieknek.

Kezdjük a sort majdnem rangidős játékosunkkal, lentebb fala tippjeit olvashatjátok:


A tipp-ajánlataimért felelősséget nem vállalok, ezért nem ajánlom, hogy komolyan vegyétek. 🙂


FTC II. – Kecskemét V
Kecskeméti kötődésem miatt nem tudok mást tippelni, mint vendég győzelmet bízva abban, hogy az erősítésünk jobban sikerült a korábbiaknál.

Kozármisleny – Paks II. D
Bár az előző szezonban a hazai csapat jobban szerepelt, azonban a vendégek erősebb játékoskeretből válogathatnak.

Taksony – Újpest II. V
Itt is érvényesülni vélem a bővebb játékosállomány lehetősségeit.

Kőrösladány – Majos H
Az alulról érkező csapatok találkozóján sokat érhet a hazai pálya előnye.

Dabas-Gyón – Monor V
A két évvel ezelőtt magasabb osztályt is megjárt csapat rutinja fog érvényesülni.

ESMTK – Dabas H
A hazai pálya előnye sokat jelenthet.

Szekszárd – Dunaújváros V
Valaha szebb napokat látott csapatok közül a vendégeknek adok több esélyt.

Hódmezővásárhely – Szegedi VSE D
A délvidéki találkozón pontosztozkodást várok.

Vác – Rákosmente H
A magasabb osztályból érkező csapat győzelmét várom.

Honvéd II. – Iváncsa H
Az első osztályú csapat tartalék gárdáját erősebbnek érzem.

-⚽-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A tippeléstől nem kell megijedni, ez csak egy játék, amitől még érdekesebb lehet a hétvégi forduló. Kimásoljuk egérhúzással az írás végén a párosítást (kijelölés az elejétől a végéig, miközben a bal egérgombot nyomjuk; majd jobbal belelövünk a kijelölésbe és ‘Másolás’), jobb klikk alul a hozzászólásmezőbe és ‘Beillesztés’, a sorok végeire klikkelünk és beírjuk a tippeket, de kimásolás-beillesztés helyett az is elég, ha az adott meccs-sorrendben a tippelt meccs-kimeneteleket H (hazai győzelem) D (döntetlen) V (vendég győzelem) , csak a nagy kezdőbetűt kell a párosítás mögé írni.
Játszhatunk saját nevünkben, de játszhatunk becenévvel (nicknévvel) is. Megadunk egy ímélcímet (ami nem lesz látható!) és a nevet. Ez a név máskor is ugyanaz legyen, mert csak így lehet eredményeidet majd összesíteni, így tudsz az összesített versenyben is részt venni. Ha elrontod, kihagysz valamit mindaddig új hozzászólásban is módosíthatod, míg az adott meccs el nem kezdődik.
Nyereményt nem ígérünk, csak egy jó játékot igen, és ez sem kevés!

A játékban bárki részt vehet, aki a forduló első meccsének kezdetéig leadja tippjét. Ha eltalálod a meccs győztesét, döntetlen esetén Te is ikszre vetted, akkor annyi pontot kapsz amennyi az adott csapat, vagy az X alatt szerepel. A pontokat összeadjuk, ebből kialakul a heti sorrend. Az összes lejátszott forduló tippjeiből átlagot számítunk, ebből összesített sorrendet kapunk.

Igyekszünk az eredmények feldolgozásával, és ha rajtunk múlik a heti tippjáték végeredménye a forduló utolsó meccsének vége után fél órán belül a tipp-poszt végére felkerül.

Következő forduló tipp-posztját hétvégi forduló esetén csütörtök kora délután keressétek ezen az oldalon, a szerdai fordulók tipp-posztját hétfő délig igyekszünk megosztani veletek.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-⚽-

Tippelési segítséget még nem tudunk adni, mert nincs bázisadat, de később tabellával, meccsformákkal ezen a helyen segítünk majd a helyes döntés kialakításában.


Ebben a fordulóban ezek a pontszámok szerezhetők
a csapatok győzelme esetén, döntetlennél az X alatti értéket kapjátok:Ezen a héten a tippelési határidő: vasárnap 11:00


A tippeket ebben a meccs-sorrendben kérjük:
FTC II. – Kecskemét
Kozármisleny – Paks II.
Taksony – Újpest II.
Kőrösladány – Majos
Dabas-Gyón – Monor
ESMTK – Dabas
Szekszárd – Dunaújváros
Hódmezővásárhely – Szegedi VSE
Vác – Rákosmente
Honvéd II. – Iváncsa


A heti játék eredményhirdetése, névsor az eredményesség sorrendje: