Elkészült végre a teljes sorsolás, őszi meccsekre már kezdési időpontokat is tudunk (a KTE meccsek kezdési időpontjait óra jelzi a képen), tavasziaknál egyenlőre még csak a meccsnapokat ismerjük. A csoport teljes őszi sorsolását sikerült két táblázatba rendezni, ezen színjelzéssel jelöljük majd a meccsek végeredményeit, ezzel fogjuk majd nyomon követni a csapatok formáit. Most még csak a hazai és idegenbeli meccsek láthatók fehér és szürke színnel megkülönböztetve, de pár hét és színeződik majd a kép. A végeredmények szerint zöld, sárga vagy piros háttérszínt kapnak majd a mezők, a piros pontok a jobb fölső sarkokban megmaradnak. Azok jelzik majd, hogy a kép bal szélén lévő csapat a sorában lévő ellenfél ellen idegenben érte el az adott eredményt. Később már nem ABC rendben, hanem teljesítménysorrendben lesznek a csapatok, a képre ránézve így az is kiderül majd, hogy egyik, vagy másik csapat mennyire ‘lent’, vagy ‘fönt’ lévő csapat ellen játssza következő meccseit.


Az első 10 őszi forduló:Az ősz második felének sorsolása szeptember végétől december elejéig:… és végül a teljes tavaszi sorsolás, a tavasz 17 pillanata.


Ezeken a képeken kívül érdemes lesz majd a bajnokság közben erre a linkre klikkelni, ahol az MLSZ adatbankjában az összes KTE eredmény elérhető lesz majd, és megtaláljuk az aktuális tabellát is.
Érdemes elmenteni ezt a linket a kedvencekbe/könyvjelzőkbe:
https://adatbank.mlsz.hu/club/54/0/22823/38/214500.html

A rendszeresen frissített formamutatós táblázatokat társoldalunkon találjátok majd a facebookon:
https://www.facebook.com/Lila-K%C3%B6d-193090654046411/