A Magyar Kupa hatodik fordulója miatt egy hétre befagyasztottuk a bajnoki meccsek tippversenyét, de vasárnap folytatódik a pontvadászat a csapatoknak is, a tippelőknek is.

Pár hete Iváncsáról, előző bajnoki fordulóban Dunaújvárosból, most Szekszárdról kaptuk a szöveges tippmagyarázatot, ezúttal lászló47 árulja el nekünk miként kalkulálja ki a rendszeresen jó tippjeit.

Szabadkikötő – Iváncsa 0-2
A hazaik összes pontjukat az első három fordulóban szerezték. Az azt követő négy mérkőzésen nem szereztek pontot, gólt sem értek el, formájukban visszaestek. Legutóbb hazai pályán 11 gólt kaptak, amit nehéz lesz kiheverni. A vendég Iváncsa a harmadik a bajnokságban, idegenben még veretlenek, három mérkőzésből 9 pontot szerezve. Magabiztos vendégsikert várok.

Bp.Honvéd II. – Pécs 1-4
A hazaiak pályaválasztóként  mindössze egy pontot szereztek négy mérkőzés alatt. A vendég pécsiek eddig imponálóan szerepelnek. A papírforma érvényesülését várom, magabiztos vendég győzelemmel.

Kecskemét – Dunaharaszti 3-0
A hazaiak bár csak 50%-os mérleggel rendelkeznek otthonukban, minden tekintetben felülmúlják a győzelemmel még nem rendelkező vendégeket. A hazai győzelemnek nagyon nagy a valószínűsége.

Monor – Dabas 3-1
A monoriak még veretlenek, a második helyen állnak, csapatuk Hrebka érkezésével tovább erősödött. A dabasiak eddig valamennyi pontjukat otthon szerezték, idegenbeli mérlegük nulla pont és 0-6-os gólkülönbség. Mindez tippem magyarázata.

Rákosmente – Dunaújváros 2-2
Két hasonló képességű csapat amit bizonyít jelenlegi helyezésük, és pontszámuk is. Döntetlent várok.

Dabas-Gyón – Kelen SC. 2-0
Újoncok csatája. A hazaiak az utolsó három fordulóban 7 pontot szereztek, ebből látszik, hogy lassan felveszik a magasabb osztály ritmusát. A Kelen SC bár az elmúlt fordulóban megszerezte első győzelmét, idegenben gyengélkedik, négy mérkőzés alatt 1 pontot szereztek. Várható a hazai csapat győzelme.

Taksony – Szentlőrinc 1-2
A Taksony bármely csapatra veszélyes lehet, ha jó napot fog ki. A Szentlőrinc viszont tartja jó formáját, még veretlenek. Úgy gondolom, hogy nagy csatában egy góllal a vendég együttes diadalmaskodik.

Kozármisleny – Szekszárd 3-1
A hazaiak jól erősítettek, jó formában vannak, az utolsó 5 mérkőzésükön veretlenek. Otthoni mérkőzésein sok gólt szereznek. A Szekszárd mintha némi hullámvölgybe került volna. Nehezíti helyzetüket, hogy az előző mérkőzésükön két meghatározó védőjüket is kiállították, így ők nem játszhatnak eltiltás miatt.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A tippeléstől nem kell megijedni, ez csak egy játék, amitől még érdekesebb lehet a hétvégi forduló. Kimásoljuk egérhúzással az írás végén a párosítást (kijelölés az elejétől a végéig, miközben a bal egérgombot nyomjuk; majd jobbal belelövünk a kijelölésbe és ‘Másolás’), jobb klikk alul a hozzászólásmezőbe és ‘Beillesztés’, a sorok végeire klikkelünk és beírjuk a tippeket, de kimásolás-beillesztés helyett az is elég, ha az adott meccs-sorrendben a tippelt végeredményeket írjuk be oda. Játszhatunk saját nevünkben, de játszhatunk becenévvel (nicknévvel) is. Megadunk egy ímélcímet (ami nem lesz látható!) és a nevet. Ez a név máskor is ugyanaz legyen, mert csak így lehet eredményeidet majd összesíteni, így tudsz az összesített versenyben is részt venni. Ha elrontod, kihagysz valamit mindaddig új hozzászólásban is módosíthatod, míg az adott meccs el nem kezdődik.
Nyereményt nem ígérünk, csak egy jó játékot igen, és ez sem kevés!

_pont-szab_

A játékban bárki részt vehet, aki olyan meccsre adja le (- pontos végeredmény -) tippjét, amelyik még nem kezdődött el.
A heti végeredmény a forduló utolsó meccse után azonnal a tipp-poszt végére mindig felkerül. Keresd itt, vasárnap este.

A heti játékon kívül aki a fordulók legalább felében tippelt rész vesz az összesített versenyben is, ahol a megszerzett pontok átlaga alapján alakul ki a sorrend, tehát nem kerül így hátrányba az se aki pár fordulóból kimaradt.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Tippelési segítségként a tabella formamutatókkal:A tippeket ebben a meccs-sorrendben kérjük:
Szabadkikötő – Iváncsa
Bp. Honvéd II. – Pécs
Kecskemét – Dunaharaszti
Monor – Dabas
Rákosmente – Dunaújváros
Dabas-Gyón – Kelen SC
Taksony – Szentlőrinc
Kozármisleny – Szekszárd


A tippverseny végeredménye:


Az összesített verseny állása: