Márciusi meccsek

Március előttünk álló részében és a következő két hónapban is 4-4 meccs vár csapatunkra, nézzük az e havi ellenfeleket, kilátásokat:

A Tököli Attila vezette Paks II, a sereghajtó lesz következő ellenfelünk. DE…
Semmi okunk hátradőlni, hiszen ősszel is alaposan megszenvedtünk ellenük, télen erősödtek, hiszen az elmúlt hétvégén a listavezető ellen kétszer is vezettek, és csak az utolsó percekben mentette ellenfelük döntetlenre a meccset. Szóval nem lesz egyszerű meccs ez se!

A paksi kirándulás után egy héttel újra idegenbe kell menni, egyik legtávolabbi helyre Szentlőrincre. Nem csak a nagy távolság, de ellenfelünk eddigi eredményei is jelzik, hogy nem egyszerű a pontszerzés a listavezető otthonában sem.

Március 23, végre újra itthon. Kivételesen szombaton fogadjuk a vásárhelyieket akiket már ősszel is meg kellett volna vernünk, de a végén döntetlenre engedtük a meccset. Most nincs mese: NYERNI KELL!

Március végén újra hosszú túra, Kozármislenyben kell megverekedni a pontért, pontokért. Ellenfelünk stabil középcsapat, náluk az egy pontért is nagyon megharcolt az előző héten a Rákosmente.


Mint látjuk nincs könnyű helyzetben a csapat, négy meccsből három idegenben, és már nagy pontszerzési szükségben vagyunk, hiszen áprilisban még keményebb ellenfelek várnak ránk: Dunaújváros, Szeged-Grosics, Iváncsa, SZEOL, … no de erről majd március végén elmélkedjünk, a csapat pedig addig is gyűjtsön minél több pontot!

Hajrá lilák!