Ellenfél-nézőben ~~~ Makó

forrás: alibaba.com

A Csongrád megyei csapatokkal szemben felemásak az eredményeink.

Előbb a táblázat legvégén álló, a surranópályán harmadosztályba visszajutó vásárhelyi csapat otthonában egy vérszegény döntetlen, majd egy döntetlen és egy remek győzelem az 1-2 éve még másodosztályú két szegedi csapat ellen.

Kérdés, hogy mi következik vasárnap a Makó ellen?

 

Nézzük a Makó őszi bajnoki eredményeit:

Az őszi nyitófordulóban borítékolható vereséget szenvedtek a bajnokesélyes otthonában, ezután viszont győzelem következett az előző év meglepetéscsapata, az Iváncsa ellen. Három vereség, majd egy gól nélküli döntetlen Pécsen, ami annyira helyre tette a csapatot, hogy a következő két héten 1:0-ra nyerni tudtak előbb a Szekszárd, majd a Rákosmente ellen. Vereség Taksony ellen, amit két győzelem követett.

Jó hangulatban, két sikerrel hátuk mögött jöhetnek a Széktóiba vasárnap a makóiak, de eléggé hullámzó a teljesítményük, reméljük most hullámvölgy következik számukra. Egyébként is idehaza jók vagyunk a Csongrád megyei csapatok ellen, tehát minden jel hazai győzelmet jelez vasárnapra.

Hajrá lilák, hajrá Kecskemét!

 

 

Egy gondolat “Ellenfél-nézőben ~~~ Makó” bejegyzéshez

  1. Nagyon-nagyon remélem, hogy hamarosan érik az edzőváltás, sürgető kérdés lenne idehozni egy normális trénert végre, legalább egy olyat akinek van köze ehhez a sporthoz. Alapvetően nem értem, hogy Farkast mért nem eredeti posztján játszatja év eleje óta.Szélső védelmünk mindkét oldalon sz*r, Farkast ki kéne tenni balra, középre betenni egy Rozsit pl. középpályán érthetetlen ez a sok labdavesztés, változatlanul nem értem mit keres a csapatban ez a „csodálatos tehetség” Szabó, ki kéne rúgni a francba, (vagy eladni magasabb szintre pl. Világvége FC megye 8-as csapatnak. Oda talán jó. Kapus poszton szerintem rendben vagyunk. Csatárokkal gond van, nem értem hogyan lehet nekivágni 30 meccsnek kettő befejezőcsatárral, főleg, hogy mindketten ugyanolyan típusúak Vladul és Balog is erőcsatár tulajdonképpen, ide embert kéne igazolni, védelembe szintén. Minimum 3-4 főre lenne szükség, tapasztalt emberekre. Persze ehhez kéne egy normális edző is akinek legalább alapvető fogalma van olyanokról, hogy taktika vagy ilyesmi…

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.