Ellenfél-nézőben ~~~ Bp. Honvéd II.

forrás: alibaba.com

“Ha a Honvéd 100 százalékos teljesítménnyel nyerné
a bajnokságot akkor is csak 84 pontja lenne, mert
a Kecskeméttől oda-vissza akkor is kikapna!”

(végh hanta)

Nem, nem elírás, mert nem a fociról is bátran író Végh Antaltól idéztem, hanem hantától, a Kispestiek legaktívabb blogírójától. Nagy mumusa voltunk a Honvédnak az NB1-ben (erről itt olvashatsz), reméljük folytatjuk a jó sorozatot az NB3-ban is.

 

Még kicsit nosztalgiázzunk, és nézzük a KTE Kispest elleni NB1-es eredményeit:

A képen az adott időben megszerzett pontok láthatók. Mint látjuk a hét hazai meccsből hatot megnyertünk, egy lett csak döntetlen. Kispesten 3-3 győzelem és döntetlen, csak a legvégén csúszott be egy vereség, mikor már látszott, hogy annak ellenére, hogy a pályán elért eredményeink alapján a tabella közepén végzünk a csapat gazdálkodási eredménytelensége miatt nem folytatjuk a következő évben az élvonalban a játékot.

 

No de lássuk a jelent, soros ellenfelünk milyen eredményeket ért el eddig:
Három vereséggel indítottak, majd egy Makó elleni győzelemmel sikerült talpra állniuk. Ezután iksz a Pécs ellen, vereség Szekszárdon, de azóta négy meccse veretlenek, ebből 3 győzelem és egy döntetlen. Legutóbb az atomváros második csapatát verték két góllal.

Nem lesz egyszerű meccs. Nem lehet tudni kik lesznek a visszajátszók az NB1-es csapatból, milyen napot fognak ki, de reméljük megszakad a veretlenségi sorozatuk vasárnap. 🙂

 

Hajrá lilák, hajrá Kecskemét!