Ellenfél-nézőben ~~~ Szeged-Grosics Akadémia

forrás: alibaba.com

Előző nyáron a SZEOL, idén a Szeged-Grosics Akadémia esett ki a másodosztályból. Az ország harmadik legnagyobb városa biztosan szeretne legalább egyik csapatával az NB2-ben (azután pár év múlva az élvonalban) szerepelni, tehát legalább egyik csapatuk biztosan megcélozza a mielőbbi bajnoki címet, ezzel a feljutást. Erre nagyobb esélye soros ellenfelünknek van, mivel erősebb a játékoskerete, jobb a csapategysége, mint a SZEOL-nak.

Nézzük vasárnapi ellenfelünk a Szeged-Grosics Akadémia idei eredményeit:

Bajnokesélyeshez méltóan győzelmekkel indították az idényt a Makó és a Pécs ellen. A harmadik fordulóban történt egy kis megtorpanás, mert hazai pályán nem tudtak gól rúgni a szekszárdiaknak, a meccs hajrájában a vendégeknek sikerült egy gólt szerezniük, így meglepetésre hazai pályán elszenvedett vereséggel szakadt meg a szegediek győzelmi sorozata.

Következő héten egy nehéz, a Rákosmente felett aratott egy gólos győzelem átlendítette őket a holtponton, ami után kétszer is magabiztosan gyűjtötték be a három pontot: előbb a Taksony, majd a Dabas ellen.

Legutóbbi bajnoki fordulóban majdnem egy újabb vereséget könyvelhettek el, ugyanis a korábban a szintén tabellán elhelyezkedő dunaújvárosiakkal ikszelő paksiak majdnem megviccelték az akadémistákat azzal, hogy az utolsó percben még vezettek, csak a legvégén a szegedieknek egy utolsó perces góllal sikerült egalizálniuk az eredményt.

Mint láthatjuk az eredményeket egy erős, stabil, NB2-es játékoskerettel rendelkező csapat lesz vasárnapi ellenfelünk, akik idegenben minden meccsüket eddig megnyerték. Reálisan nézve ők a mérkőzés esélyesei, no de azért vannak a statisztikai adatok, hogy időnként azt megfordítsák. A mi csapatunkra is ráférne már egy siker, egy győzelem, hiszen hat hete nem volt ilyenben részünk!

 

Hajrá lilák, hajrá KTE!