Ellenfél-nézőben ~~~ Kozármisleny

forrás: alibaba.com

Előző három ellenfél-néző esélylatolgató ellenfélmustránk eléggé felemásra sikerült.

A Paks ellen számunkra győzelmi esélyt jelzett előre vendégünk előző fordulókban mutatott eredményei. Nehezen, de behúztuk a győzelmet.

Ezután következett a Szentlőrinc, akik addig nehezen vették az akadályokat, de bár mi pontot/pontokat reméltünk ellenük vesztesként hagytuk el a gyepet ellenük.

Legutóbb a Hódmezővásárhely ellen a mutatók a mi győzelmünket jelezték mégis döntetlen lett a vége.

Mostani ellenfelünkkel szemben korántsem ilyen kedvezőek a kilátásaink. Nézzük miért, lássuk a Misleny eddigi eredménysorát:

Az első fordulóban meggyőző fölénnyel 3:0-ra verték azt a Szekszárdot, amelyik azóta legyőzte a bajnokesélyes Szeged-Grosics csapatát, majd legyőzte a Iváncsát, legutóbb ikszelt a SZEOL-lal.

Ezután két meccsen döntetlent értek el, előbb a Rákosmente, majd a Taksony ellen.

Ezt két meggyőző győzelem követte: 4:0 Dabason, és hazai pályán 2:0 a Paks második csapat ellen.

Az utóbbi három meccsen itt is visszaköszön a közös ellenfél: ők is ikszelek a Taksonnyal, de sokkal meggyőzőbben verték a Dabast és az atomváros fiókcsapatát, mint mi.

Az előző évben is stabil középcsapat volt a Kozármisleny, a nyáron a szomszédjukban széthulló Pécsből sikerült tovább erősödniük, így nem ígérkeznek könnyű ellenfélnek. Alaposan fel kell kötni azt a bizonyost, mert most a jelenlegi dobogó harmadik fokán álló csapatot fogadjuk, egy hét múlva megyünk a másodikhoz Dunaújvárosba, majd az azt követő bajnokin jön a széktóiba az első, a Szeged-Grosics Akadémia.

 

Mindent bele, hajrá lilák, csak a KTE!

 

 

2 hozzászólás “Ellenfél-nézőben ~~~ Kozármisleny” bejegyzéshez

  1. A mai meccs egy fokkal jobb volt, de pár játékost el kellene felejteni véglegesen..

  2. Nagyon gyenge a pálya talaja, ezt csak az tudhatja, aki lemegy és végigsétál rajta. Ilyen talajon nehezen alakulhatott volna ki látványos, élvezhető játék, ez mindkét csapat teljesítményére rányomta bélyegét. Rosszul kezdtünk, az első 15-20 perc az ellenfélé volt, de ezután mi uraltuk a meccset. Sajnos hiába a magas labdabirtoklási arány, ha egyéni hibák és a rossz talaj miatt sok rossz passz született. Mindkettőn (pálya, passzpontosság) van mit javítani. A pálya javítása a város üzemeltette cég feladata; a passzpontosság és a gördülékenyebb csapatjáték javítása, pedig a csapat feladata.
    Mindentől függetlenül ezen a negyedik hazai meccsen láttam a Széktóiban legjobbnak a csapatot. Láttam valamit, ami elkezdődött, amire lehet tovább építeni.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.