forrás: alibaba.com

Előző három ellenfél-néző esélylatolgató ellenfélmustránk eléggé felemásra sikerült.

A Paks ellen számunkra győzelmi esélyt jelzett előre vendégünk előző fordulókban mutatott eredményei. Nehezen, de behúztuk a győzelmet.

Ezután következett a Szentlőrinc, akik addig nehezen vették az akadályokat, de bár mi pontot/pontokat reméltünk ellenük vesztesként hagytuk el a gyepet ellenük.

Legutóbb a Hódmezővásárhely ellen a mutatók a mi győzelmünket jelezték mégis döntetlen lett a vége.

Mostani ellenfelünkkel szemben korántsem ilyen kedvezőek a kilátásaink. Nézzük miért, lássuk a Misleny eddigi eredménysorát:

Az első fordulóban meggyőző fölénnyel 3:0-ra verték azt a Szekszárdot, amelyik azóta legyőzte a bajnokesélyes Szeged-Grosics csapatát, majd legyőzte a Iváncsát, legutóbb ikszelt a SZEOL-lal.

Ezután két meccsen döntetlent értek el, előbb a Rákosmente, majd a Taksony ellen.

Ezt két meggyőző győzelem követte: 4:0 Dabason, és hazai pályán 2:0 a Paks második csapat ellen.

Az utóbbi három meccsen itt is visszaköszön a közös ellenfél: ők is ikszelek a Taksonnyal, de sokkal meggyőzőbben verték a Dabast és az atomváros fiókcsapatát, mint mi.

Az előző évben is stabil középcsapat volt a Kozármisleny, a nyáron a szomszédjukban széthulló Pécsből sikerült tovább erősödniük, így nem ígérkeznek könnyű ellenfélnek. Alaposan fel kell kötni azt a bizonyost, mert most a jelenlegi dobogó harmadik fokán álló csapatot fogadjuk, egy hét múlva megyünk a másodikhoz Dunaújvárosba, majd az azt követő bajnokin jön a széktóiba az első, a Szeged-Grosics Akadémia.

 

Mindent bele, hajrá lilák, csak a KTE!