Ellenfél-nézőben ~~~ Szentlőrinc

forrás: alibaba.com

 

Szombati ellenfelünk a csoport legtávolabbi településéről, több, mint 200 kilométert utazva érkezik meg a Széktóiba.

Szentlőrinc Pécstől 20 kilométerre nyugatra található kisváros, ahol hosszú múltja van már a színvonalas NB3-as szereplésnek. Ezt elemezgetjük most kicsit.

 

forrás: focikatalogus.hu

 

Mint láthatjuk az évtized jelentős részében tiszteletet parancsoló helyezést értek el a lőrinciek az NB3-ban. 2013 nyarán habár ötödik helyen végeztek titokzatos módon kipottyantak innen, de egy év múlva (- csak jobb gólkülönbséggel, de -) ismét elnyerték az NB3-as tagságot, hajszállal megelőzve megyéjükben a Szászvári SE – Fürge Nyuszi csapatát. /Ezért is jó a mennyei megyei bajnokság, ilyen ütős csapatnevek csak ott találhatók! 😀 / Visszajutottak tehát és abban az évben csak a megkapaszkodás volt a cél, de ettől a bajnoki évtől eltekintve mindig az NB3-as táblázat első felében végeztek.

Most kicsit gyengébben kezdtek, és ennek már az előző bajnokság végén volt valami nyoma, ugyanis már ott is sorra veszítették el a meccseket, szám szerint három vereséggel zártak. Ezt a kép alján az utóbbi 10 meccsük formamutatóiból olvashatjuk ki.

Az őszt vereséggel kezdték. Két góllal kaptak ki a SZEOL-tól, ami önmagában nem szégyen, hiszen a szegediek az egyedüli pontveszteség nélküli csapat a NB3 48 csapatos mezőnyében. Annál meglepőbb viszont az, hogy a következő hét végén odahaza 1:0-ra kikaptak a Paks fiókcsapatától. Igaz vasárnap mi is megtapasztattuk, hogy a Tököli-csapat nem könnyű eset. 🙂  Szépségtapaszként eddigi teljesítményükre a harmadik fordulóban az addig két null-pontos csapat találkozóján otthon 2:1-re legyőzték a Kispest második gárdáját. /Ezt külön köszönöm a lőrincieknek, mert ez az eredmény nekem 5 pontot hozott a tippjátékban 😉 /

 

Alakuló, átalakuló csapat érkezik tehát a Széktóiba, akik ellen győzni kell!
Meg kell erősíteni helyünket a tabellán, hogy amikor pár hét múlva a táblázat elején található csapatok ellen játszunk majd sorozatban (Misleny, Újváros, Szeged-Grosics, SZEOL) ellenfeleink előkelő helyezési pozícióban találjanak minket.

 

Hajrá lilák, hajrá KTE!

 

 

3 hozzászólás “Ellenfél-nézőben ~~~ Szentlőrinc” bejegyzéshez

  1. Sajnálom az ötszázasomat, ezért a meccsért respekt a szurkolóknak, ha a csapat fizet máskor nekem egy ilyen meccset, akkor sem fogadnám el.

    Észre kéne venni, hogy igazolni kellene, súlyos gondok vannak középpályán. egyedül Nádudvari a nyolcasban, néha Markó, aki nyújt valamit. a 15-ös Takácsot meg a 20-as gyereket el kéne zavarni azonnali hatállyal, ilyen teljesítményt amiket ők a hazai meccseken nyújtottak egy 60-as évei elején járó (egészséges) úriember is simán kiszorít magából.

    Föl kellene fogni, hogy kettő csatárral (Balog, Vladul) ebben az osztályban beszívjuk, a szélsők jók, de kzépre kellene egy mozgékony csatár.
    Védelem ben Farkast bhv-ként kellene játszani, tehát kéne egy középsővédő is.

    A Taksony és a Paks ellen minden eddiginél gyöngébb edzői kvalitásról tett Szabó is tanúbizonyságot, rosszul, késve cserél, ötlettelen, ízléstelen játékot nem tudja az amúgy rettentő elképzeléstelen 4-1-4-1 -et lecserélni sem meccs közben se hétről hétre.. egyszóval a 7 pont ellenére ócska a taktikai repertoár, a játékoskeret pedig meglehetősen gyönge, legalábbis ha az első tízbe vágyik a csapat.

    1. *középre, védelemben.

      Ezen a meccsen, rendben, egy színvonaltalan, gyönge játékvezetőt szívott meg a csapat, de ezen kívül a játék is egy nagy nulla volt.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.