Ellenfél-nézőben ~~~ Paks II.

forrás: alibaba.com

Következő ellenfelünk az egykori játékosunk/kedvencünk, Tököli Attila által vezetett Paks II. csapata lesz vasárnap délután a Széktóiban.

NB1-es klub tartalékcsapata ellen sose könnyű felkészülni, mert ki tudja ki játszik vissza az első csapatból, így kiszámíthatatlan, mire számíthat csapatunk vasárnap.

 

Nagyon sokat nem tartalékolhat a Paks, mert a mi meccsünk előtti napon ellenfelünk első csapata az Üllői úton a Fradinál tesz látogatást, és mivel az eddigi négy fordulóban csak két pontot sikerült az atomvárosiaknak szerezniük biztos a fővárosból is ponttal, pontokkal szeretnének hazatérni.

A paksi második csapat eddigi eredménye hullámzó:

Az első fordulóban odahaza simán kikaptak attól a Dabastól, akinél mi viziteltünk vasárnap és ahonnan győzelemmel távoztunk. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy akkor nekünk egyszerű a dolog, mert a matematika szerint nyerünk, hiszen a labda kerek, a foci ennél bonyolultabb. 🙂
Arra azért érdemes lesz támadóinknak odafigyelni, hogy a paksi védők hajlamosak könnyelműsködni, mint ahogy ez az első fordulóban bekapott három gól előzményeiből kiderül:

 

A második fordulóban ahhoz a Szentlőrinchez látogattak, amelyik az előző év végén a hetedik helyen zárta a bajnokságot, így az első fordulóhoz hasonló nehéz meccsre számíthattak. Harcos, küzdelmes meccsen a 84. percben szerzett góllal nyertek. A kérdés csak az, hogy a paksiak védelme javult meg gyökeresen egy hét alatt, vagy a Szentlőrinc gyengült meg. Ez utóbbi gondolatot erősíti az a tény, hogy a Szentlőrinc két vereséggel kezdte a bajnokságot, tehát vasárnap lehet nyugodtan tesztelni a paksi védőket. 😉


 

Ezek természetesen csak gondolatok, elképzelések, a lényeg az, hogy vasárnap délután legyünk sokan a Széktóiba, és biztatással segítsük győzelemre a fiúkat!

Hajrá lilák!