Hetedik éve tippeljük meg a meccseket fordulóról fordulóra. Eddig 27 pont volt a maximum, amit nyolc meccsre tippelve értek el játékosaink többször is, még az NB1-es korszakban. 27 pont a nyolc meccsen megszerezhető negyvenből 67,5 százalék, ami remek eredmény. Ezt a teljesítményszázalékot sikerült múlt heti játékosunknak túlszárnyalni, aki nemcsak eltalálta minden meccs irányát (ebben az szezonban először volt ilyen), de hármat telibe is trafált, és a gyűjtött pontokkal csúcsot döntött, hiszen a megszerezhető 30 pontból huszonkettőt begyűjtött, ami több, mint 73 százalékos teljesítmény. Gratulálunk ehhez Flodurarak játékostársunknak!

Ennek a szép eredménynek nyomába kíván eredni eheti posztírónk is, lássuk Peter65 hogyan látja a hétvégi meccsek eredményeit:

 

Félegyháza – Kalocsa  2-1
Kalocsa győzött Félegyháza kikapott az előző fordulóban, a tabellán egymás sarkát tapossák. Félegyházának kell a 3 pont a felzárkózáshoz.

 

Soltvadkert – Kecskemét  0-4
Kecskemétnek csak a győzelem az elfogadható. Vadkert gyengébben muzsikál ebben a szezonban.

 

Bácsalmás – Akasztó  3-1
Akasztó megnyerte ugyan a múlt héten az alsóházi rangadót a Harta ellen, de a Bácsalmás erősebbnek tűnik otthon.

 

Harta – Kiskunhalas  1-1
Harta hozza a tavalyi formáját, a Halas jóval gyengébben szerepel, mint tavaly. Most egyenlőek az esélyek.

 

Kiskőrös – Kunszállás  2-1
Kiskőrösnek a múlt heti kecskeméti pofont kell kiheverni. Kunszállás az előző forduló meglepetését okozta a jelenleg erősebbnek tűnő Jánoshalmával elért döntetlennel.

 

Jánoshalma – Lajosmizse  3-0
Jánoshalma pontvesztése miatt a győzelemre törekszik. Lajosmizsének a tabella aljáról való elkerülés a célja.

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A tippeléstől nem kell megijedni, ez csak egy játék, amitől még érdekesebb lehet a hétvégi forduló. Kimásoljuk egérhúzással az írás végén a párosítást (kijelölés az elejétől a végéig, miközben a bal egérgombot nyomjuk, majd jobbal belelövünk a kijelölésbe és ‘Másolás’), jobb klikk alul a hozzászólásmezőbe és ‘Beillesztés’, a sorok végére klikkelünk és beírjuk a tippet, de kimásolás-beillesztés helyett az is elég, ha a fönti sorrendben a tippelt végeredményeket írjuk be oda. Játszhatunk facebook nevünkkel, ekkor csak a face emblémára kell klikkelni, de játszhatunk becenévvel is. Ez utóbbi esetben a hozzászólás alatt megadunk egy ímélcímet (nem lesz látható!) és egy becenevet. Ez máskor is ugyanaz legyen, mert így tudjuk eredményeidet összesíteni. Ha nem szeretnél a kte.taccs.hu oldal egyik játékáról, írásáról sem lemaradni pipáld be a bal alsó sarokban az alsó kockát, ha ennek a tippjátéknak minden hozzászólásáról szeretnél értesítést kapni, akkor a fölsőt. Ez utóbbi fölösleges lehet, mert ide bármikor visszajöhetsz megnézni mi a helyzet. Ezután nincs más tennivaló, csak a jobb alsó sarokban található gombra klikkelsz, ezzel elküldöd tippjeidet. Ha elrontod, kihagysz valamit mindaddig új hozzászólásban is módosíthatod, míg az adott meccs el nem kezdődik. Nagy nyereményt nem ígérünk, csak egy jó játékot, de ez sem kevés!

_pont-szab_

A játékban bárki részt vehet, aki olyan meccsre adja le (- pontos végeredmény -) tippjét, amelyik még nem kezdődött el.
A heti végeredmény a forduló utolsó meccse után azonnal a tipp-poszt végére mindig felkerül. Keresd itt, vasárnap este.

 

A heti játékon kívül aki a fordulók legalább felében tippelt rész vesz az összesített versenyben is, ahol a megszerzett pontok átlaga alapján alakul ki a sorrend, tehát nem kerül így hátrányba az se aki pár fordulóból kimaradt.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Az előző forduló eredményei, kereszttáblázat, tabella:

 


 

A tippeket ebben a meccs-sorrendben kérjük:
Kiskunfélegyháza – Kalocsa
Soltvadkert – Kecskemét
Bácsalmás – Akasztó
Harta – Kiskunhalas
Kiskőrös – Kunszállás
Jánoshalma – Lajosmizse

 

A heti tippjáték végeredménye:
(Totogyilkos forduló volt már megint, a Kunszállás győzelme és a Jánoshalma  veresége meglepetés.)