Elérkeztünk a bajnokság kétharmadához, a huszadik forduló következik. Csapatunk ha csak gólkülönbséggel is, de vezeti a tabellát. Apró szépséghiba, hogy egy meccsel többet játszottunk eddig, mint a Kécske, de reméljük az egymás elleni meccsből mi kerülünk majd ki április végén győztesen és maradunk a táblázat elején a bajnokság végéig.

Régi tippelőnk peter65, aki eddig még nem írt tippmagyarázatot, most esik át a tűzkeresztségen.  Korábban nem ment neki a játék, de két hete megtáltosodott, akkor 16 ponttal megnyerte a fordulót, legutóbb 12 ponttal második lett. Reméljük jó formáját átmentette erre a hétre is, és jó tanácsokkal lát el minket.
Lássuk hát a forduló meccseit:

.

Kiskunhalas – Kalocsa
A Halas idegenbeli váratlan veresége és a Kalocsa fényes győzelme után a sereghajtó ellen a hazai győzelmet várok, hogy megerősítsék helyüket a tabellán. Nehéz győzelmet, 3:1-et várok.

 

Kecskemét – Lajosmizse
Az újonc az elmúlt héten sikeresen otthon tartotta a pontokat. A hazaiaknak a végső eredmény elérése miatt csak a győzelem lehetséges. A visszatérő őszi formai miatt 5:0

 

Baja – Akasztó
Mindkét csapat bravúrosan szerezte meg az előző fordulóban a 3-3 pontot. Az előny a hazaiak mellett van, 3:1

 

Tiszakécske – Félegyháza
A Kécske -akárcsak a Kecskemét- a végső győzelemre törekszik. A két örök rivális összecsapása várhatóan 3:0 lesz.

 

Kecel – Soltvadkert
A Kecel szeretne elkerülni a kiesőzónából, a Vadkert a jelenlegi középmezőnyös helyét akarja megerősíteni. 2:2

 

Bácsalmás – Jánoshalma
A Bácsalmás a biztos két gólos vezetést engedte ki legutóbb kezéből Baján, a Jánoshalma beleszaladt egy kecskeméti pofonba. A hazaik vannak kedvezőbb helyzetben, ezért 2:0

 

Harta – Kiskőrös
A hazaiak pihenőnap után vannak, a Kiskőrös a Kécskétől elszenvedett vereségét nyögi, ennek ellenére a vendégcsapatnál van az előny: 1:3

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A tippeléstől nem kell megijedni, ez csak egy játék, amitől még érdekesebb lehet a hétvégi forduló. Kimásoljuk egérhúzással az írás végén a párosítást (kijelölés az elejétől a végéig, miközben a bal egérgombot nyomjuk, majd jobbal belelövünk a kijelölésbe és ‘Másolás’), jobb klikk alul a hozzászólásmezőbe és ‘Beillesztés’, a sorok végére klikkelünk és beírjuk a tippet, de kimásolás-beillesztés helyett az is elég, ha a fönti sorrendben a tippelt végeredményeket írjuk be oda. Játszhatunk facebook nevünkkel, ekkor csak a face emblémára kell klikkelni, de játszhatunk becenévvel is. Ez utóbbi esetben a hozzászólás alatt megadunk egy ímélcímet (nem lesz látható!) és egy becenevet. Ez máskor is ugyanaz legyen, mert így tudjuk eredményeidet összesíteni. Ha nem szeretnél a kte.taccs.hu oldal egyik játékáról, írásáról sem lemaradni pipáld be a bal alsó sarokban az alsó kockát, ha ennek a tippjátéknak minden hozzászólásáról szeretnél értesítést kapni, akkor a fölsőt. Ez utóbbi fölösleges lehet, mert ide bármikor visszajöhetsz megnézni mi a helyzet. Ezután nincs más tennivaló, csak a jobb alsó sarokban található gombra klikkelsz, ezzel elküldöd tippjeidet. Ha elrontod, kihagysz valamit mindaddig új hozzászólásban is módosíthatod, míg az adott meccs el nem kezdődik. Nagy nyereményt nem ígérünk, csak egy jó játékot, de ez sem kevés!

_pont-szab_

A játékban bárki részt vehet, aki olyan meccsre adja le (- pontos végeredmény -) tippjét, amelyik még nem kezdődött el.
A heti végeredmény a forduló utolsó meccse után azonnal a tipp-poszt végére mindig felkerül. Keresd itt, vasárnap este.

 

A heti játékon kívül aki a fordulók legalább felében tippelt rész vesz az összesített versenyben is, ahol a megszerzett pontok átlaga alapján alakul ki a sorrend, tehát nem kerül így hátrányba az se aki pár fordulóból kimaradt.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Az előző forduló eredményei, tabella, forma:
.


.
A tippeket ebben a meccs-sorrendben kérjük:
Kiskunhalas – Kalocsa
Kecskemét – Lajosmizse
Baja – Akasztó
Tiszakécske – Kiskunfélegyháza
Kecel – Soltvadkert
Bácsalmás – Jánoshalma
Harta – Kiskőrös

.

.A heti tippjáték végeredménye: