A csapat felvette már az ‘üzemi hőmérsékletet’, vasárnap egy ötössel terhelték meg az akasztóiak kapuját. Reméljük továbbra is lendületben maradnak a fiúk és tetszetős játékkal, sok góllal hálálják meg a szurkolók bizalmát szombaton délután.

Tippjátékunk még döcög. Igaz, hogy mindkét tavaszi fordulóban csak hat-hat meccsre tippelhettünk, de az így megszerzett pontszámok akkor is nagyon alacsonyak.
Reméljük tippelőinknek is sikerül sebességet váltaniuk, és jobb eredményt elérni. 🙂

Ezúttal Koppány tippmagyarázatát olvashatjuk lentebb:

Előre bocsátom, hogy ebben a bajnoki évadban mennyire nem jönnek be a tippjeim.
4-5 pont fordulónként, néha kicsit több. Így hallgassatok rám …

.

Kiskunhalas – Jánoshalma
Bár helyezésben csak hárommal van hátrébb a Jánoshalma, de a Kecelt sem tudták legyűrni hazai pályán, a Halas meg győzni tudott Baján. Ha Kiskunhalason kitart a tavaszi forma és lendület (2 meccs, 2 győzelem), nem lehet gond a 3 pont otthon tartása.
Nálam ez egy sima 2:0.

 

Kecskemét – Baja
Hazai vereség után látogat Kecskemétre a Baja csapata. Ősszel egy magabiztos 3:0-s kecskeméti győzelem született, egy hasonlóval elégedett lennék most is. A KLC-nek a győzelem egyébként is kötelező minden – a bajnokságból hátralévő – meccsen, különben esélytelen a feljutás az NBIII-ba. Legyen meg most is a 3:0.

 

Harta – Soltvadkert
A Harta csapata tavasszal elkezdte csipegetni a pontokat, nyilván odateszik majd magukat hazai pályán a számukra elég távoli középmezőnyben tanyázó vadkertiek ellen. De azért Soltvadkertnek jobb csapata van, a kérdés inkább az, hogy ezt tudják-e érvényesíteni a pályán. Szerintem igen, a vendégek győzelmét várom 1:2-s eredménnyel.

 

Kunszállás – Kalocsa
Nagyon-nagyon kellenének a pontok a hazaiaknak. A vendégekről nem is beszélve, hiszen a két utolsó találkozójáról van szó, mindkettőt a kiesés réme fenyegeti. (Aztán hogy lesz-e kieső, az már más tészta…Egy feljutni akaró csapatot biztosan tudok a megye II-ből. 😉 ) Bár szimpátiám töretlen a kunszállási foci irányába, mégis a kalocsaiak győzelmét várom. (Tippelésem eddigi „eredményessége” alapján ez lehet, hogy pont a Kunszállás legnagyobb szerencséje.) Szóval 1:3 lesz. (Vagy nem.)

 

Kecel – Lajosmizse
Lajosmizse kiesési rangadót nyert otthon, így Kecelen kellő önbizalommal, a náluk szokásos döntetlenre jó eséllyel pályázva játszhatnak, hogy ezzel maguk mögött tartsák a tabellán a hazaiakat, sőt megelőzhessék a Bácsalmásra látogató Akasztót. Így nálam a tipp 0:0.

 

Bácsalmás – Akasztó
A hazaiak a KHTK-tól vasárnap elszenvedett hazai vereség után, bizonyítási vágytól is fűtve a KLC-től sima vereséget begyűjtő és játékerőben is gyengébb Akasztó csapatával szemben biztos győzelmet aratnak. Szerintem 3:0.

 

Kiskőrös – Kiskunfélegyháza
A KHTK – hipp-hopp edzőt váltó – csapata számomra (is) váratlan győzelmet aratott a Kiskőrösnél jobb játékerőt képviselő Bácsalmás otthonában. Akkor ebből ugye az következik, hogy ismét győzni fognak, ezúttal még biztosabban. Szerencsére a fociban ennyire azért nem kiszámíthatók az eredmények és én úgy gondolom, hogy a hazaiak egy pontocskát otthon tartanak. Ehhez pedig 2 gólt is kell szerezniük, azaz az eredmény 2:2 lesz.

.

… aztán ha mégsem így lesz, ne engem szidjatok.
Nem vagyok én jós!!! 
Egy tuti tippem azért mégis van:
ezen a hétvégén a Tiszakécske nem szerez pontot. 😀

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A tippeléstől nem kell megijedni, ez csak egy játék, amitől még érdekesebb lehet a hétvégi forduló. Kimásoljuk egérhúzással az írás végén a párosítást (kijelölés az elejétől a végéig, miközben a bal egérgombot nyomjuk, majd jobbal belelövünk a kijelölésbe és ‘Másolás’), jobb klikk alul a hozzászólásmezőbe és ‘Beillesztés’, a sorok végére klikkelünk és beírjuk a tippet, de kimásolás-beillesztés helyett az is elég, ha a fönti sorrendben a tippelt végeredményeket írjuk be oda. Játszhatunk facebook nevünkkel, ekkor csak a face emblémára kell klikkelni, de játszhatunk becenévvel is. Ez utóbbi esetben a hozzászólás alatt megadunk egy ímélcímet (nem lesz látható!) és egy becenevet. Ez máskor is ugyanaz legyen, mert így tudjuk eredményeidet összesíteni. Ha nem szeretnél a kte.taccs.hu oldal egyik játékáról, írásáról sem lemaradni pipáld be a bal alsó sarokban az alsó kockát, ha ennek a tippjátéknak minden hozzászólásáról szeretnél értesítést kapni, akkor a fölsőt. Ez utóbbi fölösleges lehet, mert ide bármikor visszajöhetsz megnézni mi a helyzet. Ezután nincs más tennivaló, csak a jobb alsó sarokban található gombra klikkelsz, ezzel elküldöd tippjeidet. Ha elrontod, kihagysz valamit mindaddig új hozzászólásban is módosíthatod, míg az adott meccs el nem kezdődik. Nagy nyereményt nem ígérünk, csak egy jó játékot, de ez sem kevés!

_pont-szab_

A játékban bárki részt vehet, aki olyan meccsre adja le (- pontos végeredmény -) tippjét, amelyik még nem kezdődött el.
A heti végeredmény a forduló utolsó meccse után azonnal a tipp-poszt végére mindig felkerül. Keresd itt, vasárnap este.

 

A heti játékon kívül aki a fordulók legalább felében tippelt rész vesz az összesített versenyben is, ahol a megszerzett pontok átlaga alapján alakul ki a sorrend, tehát nem kerül így hátrányba az se aki pár fordulóból kimaradt.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Az előző forduló eredményei, tabella, forma:

.

.

A tippeket ebben a meccs-sorrendben kérjük:
Kiskunhalas – Jánoshalma
Kecskemét – Baja
Harta – Soltvadkert
Kunszállás – Kalocsa
Kecel – Lajosmizse
Bácsalmás – Akasztó
Kiskőrös – Kiskunfélegyháza

.

.

A tippjáték végeredménye: