Lesz beszámoló is a meccsről, de hirtelen beleszaladtunk egy elég vicces kis bejegyzésbe az nagy interneten. A szóviccel támadó Kapufa vagy Fakupa? blogon akadt rá LászlóÚr a következő posztra: erre itt. Remek szórakozás, ajánlom mindenkinek!

keep-calm-and-moka-kacagas

 

Mint ismert, klubunk tartozik Vukasin Polekszicsnek, emiatt meg is kaptuk a büntit, ami konkrétan az, hogy egy hónapra kizártak minket az átigazolásból. Ez a varázslatos poszt kevesli a büntetést, amihez minden joga megvan, és ezzel önmagában nincs is gond. Maga a bejegyzés viszont megmosolyogtató.

Emberünket három dolog zavarja:

  1. Milyen büntetés az, hogy egy csapat nem igazolhat, amikor zárva van a piac? (Ennél sokkal jobban meg kellene büntetni a mocskos bandát!)
  2. Miért nem tisztességes, komoly büntetést kapnak? (Ennél sokkal jobban meg kellene büntetni a mocskos bandát!)
  3. Egy fiktív párbeszéd az MLSZ és a klub között melynek végén fizetünk azért, hogy ne büntessenek meg minket nagyon.

És az én gondolataim:

  1. Az a probléma azzal, hogy ha valaki nem olvas utána a dolgoknak, hogy marhaságokat is képes leírni. A fegyelmi határozatban a következő mondat szerepel:

    A FEB a Kecskemétet a határozat jogerőre emelkedésének napjától kezdve a soron következő átigazolási időszak kezdetétől az igazolási és átigazolási jogból 1 hónapra kizárja, mert Vukasin Poleksic labdarúgóval szemben pénzügyi kötelezettségének nem tett eleget

  2. Gyakorlatilag ugyanaz a helyzet, mint az előző esetben, nem is érdemes vele többet foglalkozni.
  3. A kedvencem. Elképzelem, ahogy ahelyett, hogy kifizetnénk Polekszicset, inkább kifizetjük az MLSZ-t, hogy csak kicsit büntessenek meg minket. Parádés ötlet! Ha így cselekszünk sokkal fifikásabbnak, rafkósabbnak tűnünk majd. Kár, hogy ez nem nekünk jutott eszünkbe.

A srácokat a mai meccsért holnap megdicsérem, de ez most hirtelen megmosolyogtatott.