Kicsit Ligakupázzunk

Nem sokan foglalkoznak a Ligakupa küzdelmeivel. Mi megtesszük! Kicsit színtelen, kicsit szagtalan, de ebben a sorozatban is elindult csapatunk. A mérkőzésre a távolság és egyéb elfoglaltságok miatt nem sikerült kijutnunk, de kicsit nézzük meg mi volt ma a „bohóckupában”.

(forrás: nb1.hu)
(forrás: nb1.hu)

Ma 15:00-tól KTE-Szeged mérkőzést rendeztek a műfüves pályán, és 0-0-ás eredménnyel végződött a találkozó. A szöveges tudósítás alapján mindkét együttes megszerezhette volna a győzelmet -kicsit közelebb állt hozzá a Szeged – de végül a csapatoknak osztozkodniuk kellett, és egy-egy ponttal térhetnek nyugovóra. Az előző fordulóban idegenben gólgazdag mérkőzésen sikerült legyűrnünk a Békéscsabát, és ezzel a két eredménnyel az élre álltunk. Ebben a csoportban szerepel még a Debrecen, amely a Loki blog szerkesztői szerint elég erős összeállításban kapott ki a másik lila-fehér klubtól. Ami nagy királyság, lévén ellenük játsszunk a következő bajnoki fordulóban.

Ligakupa állás
(forrás: eredmenyek.com)

 

Szerencsére arra használjuk ezt a sorozatot, amire kell: a kevesebb szerepet kapó játékosok, illetve a fiatal tehetségek lépnek pályára. Remek rutinszerzési lehetőség, egyetlen bánatom, hogy Gréczi játszott ezen a mérkőzésen. Ez azt vetíti előre, hogy hétvégén nem lesz kezdő a DVSC ellen.

(forrás: http://adatbank.mlsz.hu)
(forrás: adatbank.mlsz.hu)

 

Nagyobb meglepetést ezen a játéknapon a bajnoki címvédő veresége, a PAFC blamája a Szigetszentmiklós ellen, és a lejtmenetbe kapcsolt Pápa szenvedése okozott.

(forrás: eredmenyek.com)
(forrás: eredmenyek.com)