a.pl_milka-football-choco-175g-Full
Ha a hétvégén forduló, akkor szerda délutántól  tippverseny a kte.taccs.hu-n.
Negyedik éve tartó játékunk ezúttal is igen népszerű. Nyereményt most sem ígérünk, itt mi tét nélkül játsszunk. Újabb játékostársakat is várunk! A feladat csak annyi, hogy megadod az összes meccs végeredményét! Ugye ennél mi sem egyszerűbb! 😉

Különböző  fórumokon most is olvashatunk negatív hangvételű írásokat, de az most is látható, hogy nem lesz itt baj! Ha sikerül kialakítani a csapat vázát, és merünk esélyt adni a fiataloknak akkor ők ezt meghálálják!
Nem ma, nem holnap, de holnapután biztosan. Erre pedig kell, hogy legyen idő!

 

Mostani meccselemzéseket ata végezte, aki csak az előző év végén csatlakozott a tippelők népes táborába, és reméljük ezentúl gyakran osztja majd meg velünk többmondatos tippjeit:

 

Ezen a héten engem ért a megtiszteltetés, hogy hosszabban is megindokolhatom a tippjeimet.
Annyit tudni kell, hogy nem szoktam sokat gondolkozni egy-egy eredményen, ami először az eszembe jut, azt leírom. Nem használok tudományos számításokat és a többi. Neki is kezdenék:

 

Felcsút  Pécs
Egyik csapat meccsét se láttam, csak az eredményt olvastam. Hát Véber Gyurinak nem nagyon sikerült a bemutatkozás, hazai pályán sikerült égniük.Úgy hiszem hogy most javítanak. Izzadság szagú, unalmas 0-0.

 

MTK  Debrecen
A forduló egyik rangadója.Remélem izgalmas hajtós meccs lesz.Tudom hosszú még a szezon, de akkor se hiszem, hogy a Debrecen megengedhet magának még egy botlást.Ilyen korán a szezonban. 2-1 lesz a hajdúságiaknak.

 

forrás: wordpress.com

forrás: wordpress.com

 

Videoton – Dunaújváros
Vidi emberhátrányban verte a Pápát, szerintem az Újváros se okoz nekik gondot. 3-0 a hazaiaknak.

 

Nyíregyháza  Paks
Az újonc nyírségiek eléggé megnehezítették az első fordulóban a bajnok debreceniek dolgát, akár nyerhettek is volna. Szerintem hazai pályán elverik a Paksot 2-0-ra.

 

Kecskemét  Haladás
A szívem haza húz. Ha tudjuk a Fradi elleni második félidei játékunkat játszani, akkor meg lesz a győzelem. De ha nem, akkor is nyerünk! 🙂 Bízom a srácokban, ezért 2-0 a hazaiaknak!

forrás: fanpop.com

forrás: fanpop.com

 

Pápa  Fradi
Nem érzem a Fradit olyan hú de erősnek, az első fordulóban kihasználták a kecskemétiek hibáját, de igazából a gólokon kívül nem nagyon veszélyeztették a kapunkat. A pápaiak emberelőnyben játszottak majd’ egy meccset, de nem sok babér termett nekik. Most se fog. Nyer a Fradi 2-0-ra.

 

Győr – Honvéd
A forduló második rangadója. Nem lesz egyszerű az biztos. A Honvéd csak nagy nehezen tudta feltörni az újonc újvárosiak védelmét, igaz utána még rúgtak kettőt. A gyors kupa búcsú után a győriek bizonyítani szeretnének a saját szurkolóiknak. Szerintem sikerül is nekik, 2-1-re nyernek.

 

Újpest – Diósgyőr
Szivics mester nem győzni jár Újpestre, de úgy hiszem, hogy most sikerül neki, nagyon összerakta ezt a Diósgyőrt. Menetelnek a nemzetközi porondon is, egyedüli magyar csapatként az EL-ben. 2-0 lesz Szivicséknek.

_____________________________________________________________________________________

Az ideális stadion 🙂 :

forrás: nyultam.com

forrás: nyultam.com

 

Egy kis segítség a tippeléshez:

– Helyezések, eredmények, formák, sorsolás (készítette és rendszeresen frissíti: PingWin)
Pontszámok, gólkülönbségek, meccsinfók (forrás: eredmenyek.com)

_pont-szab_

A játékban bárki részt vehet, aki olyan meccsre adja le (- pontos végeredmény -) tippjét, amelyik még nem kezdődött el. A heti végeredmény a forduló utolsó meccse után 2-3 percen belül a tipp-poszt végére mindig felkerül. Keresd itt, vasárnap este.

A heti játékon kívül aki a fordulók legalább felében tippelt rész vesz az összesített versenyben is, ahol a megszerzett pontok átlaga alapján alakul ki a sorrend, tehát nem kerül így hátrányba az se aki pár fordulóból kimaradt. A befejezett fordulók eredményeit tartalmazó táblázat ennek a lapnak a jobb fölső sarkában a legalsó linken található meg.

 

Egyszerűsített tippszelvény erre a hétre:

Felcsút – Pécs
MTK – Debrecen
Videoton – Dunaújváros
Nyíregyháza – Paks
Kecskemét – Haladás
Pápa – Fradi
Győr – Honvéd
Újpest – Diósgyőr

______________
Technikai info: Ha tippeléskor alul egyszer bepipálod, hogy kérsz értesítést új bejegyzésekről, akkor nem maradsz le soha a tippversenyről, mert automatikusan kapsz email-t, ha új poszt kerül ki  a lapra!

 

_________________________________________________________
A heti játék végeredménye:

tipp_2014-2015_02