Első kör vége, kérem a következőt!

Vége az első körnek, lássuk milyen eredmények születtek:

forma

Mire lesz elég ….

Mire lesz elég a féltávig megszerzett 17 pont?
Ki tudja. Ennek a duplája elég lehet a bennmaradáshoz, mert amióta három ponttal honorálják a győzelmeket (aminek éppen 9 és fél éve) 33 ponttal esett már ki csapat /2006-2007 Pécs/, de 34 ponttal még nem. Igaz a 2005-2006-os bajnokságban a REAC-nak 26 pont is elég volt a bennmaradáshoz, de nem lenne jó a végén számolgatni. Kell még 20-25 pont és kész! Reméljük senki nem elégszik meg a borotvaélen táncolással és erősítünk a télen, a játékosok pedig jobban oda teszik magukat ezután és a második körben több pontot szedünk össze, mint az elsőben.

Egy apróság a 33 pont vs. 34 pont témakörében:
2011 áprilisában, miután a Kaposvár a 22. fordulóban győzött és 33 pontjukat 36-ra szaporították  Sisa örömmel konstatálta, hogy úgy néz ki már nem fognak kiesni. Mindenki értetlenül állt, mert az akkor negyedik helyen álló Kaposvárt sokan még a dobogóra is esélyesnek tartották, de Sisa tudott valamit: a hátralévő nyolc fordulóban már csak 7 pontot szerzett csapata és a végén a hetedik helyen zárta a bajnokságot.

 

Nézzük mi vár ránk még ebben az évben karácsonyig?

next

 

2013. december 24.

forrás: picstopin.com
forrás: picstopin.com

 

2013. december 31.

forrás:  csinalodafesztivalt.hu
forrás: csinalodafesztivalt.hu

 

2014. január:  szabadprogram

forrás: vicclap.hu
forrás: vicclap.hu

 

2014.  február:

Ligakupa és Magyar Kupa meccsek.

A Ligakupában a legjobb nyolc közé jutásért a csoportelsők közül kaphatunk ellenfelet: Diósgyőr, Debrecen, Felcsút, Paks, Ferencváros, Pápa, Kaposvár.

Szintén a nyolc közé jutás a tét a Magyar Kupában, ahol akkor leszünk/lehetünk érdekeltek tavasszal, ha november végén, december elején jobbnak bizonyulunk az MTK-nál. Reméljük sikerül és akkor két kupafronton melegíthet be a csapat februárban a bajnokságra.

 

2013.  március 1-től  június 1-ig:

forrás: archiv.magyarszo.com
forrás: archiv.magyarszo.com

 

bővebben:

forma1+

A táblázatban az első kör eredményei a bal oldali oszlopban lévő csapatot szempontjából.  Szintén az ő szempontjukból látható a sorsolás, hogy otthon (o), vagy idegenben (i) játsszák az adott meccset. A következő két forduló pontos időpontja ismert, a tavasziaknál még csak a szombati meccsnapot ismerjük, így az van a táblázat tetején.