Túl a második fordulón rendeződik már a tabella, kezdjük kiismerni a csapatokat, egyre jobbak a tippek.

Heti tippírónk jól kezdte az évet, az első fordulóban eltalálta a meccsek felét, második körben hatot, mindkét fordulóban negyedik lett a közel negyven játékosból. Ez nem lehet véletlen, ő tud valamit, lentebb ő osztja meg gondolatait a következő forduló meccseiről velünk.

Lássuk PKrisz hogyan látja a meccsek végeredményeit:

FTC II. – Újpest II. H
Örökrangadó a javából. Gyanítom a nagy csapatból lesz pár visszajátszó erre a mérkőzésre. Fradi győzelmet várok.

Kozármisleny – Majos H
A Kozármislenyt jobb csapatnak tartom annál hogy a Majos ellen pontokat hullajtsanak. Sima hazai sikert várok.

Taksony – Monor V
A vasárnapi taksonyi 8 gól csalóka lehet. A Monor simán hozza majd a mérkőzést.

Körösladány – Dabas V
A Dabast dobogóra esélyes csapatnak tartom. Nem hinném, hogy feladja nekik a leckét az újonc együttes.

Dabas-Gyón – Dunaújváros D
Két pont nélküli csapat találkozója. Érzésem szerint pontosztozkodás lesz.

ESMTK – Szegedi VSE H
Sima hazai győzelemre számítok.

Szekszárd – Rákosmente D
Hasonszőrű csapatok találkozója.Döntetlen szagúnak érzem ezt a mérkőzést.

Hódmezővásárhely – Iváncsa V
Két 100%-os csapat találkozója, de az Iváncsát lényegesen jobb csapatnak tartom a Hódmezőnél. Sima vendég sikert várok.

Vác – Honvéd II. V
Véleményem szerint a Honvéd megszerzi első pontjait a bajnokságban. Hiába kaptak 4 gólt a hétvégén nem tűnt annyira rossznak a játékuk.

Kecskemét – Paks II. H
Másra nem is tippelhetek mint hazai győzelemre. A remélhetőleg Honvéd elleni remek játékok át tudjuk menteni erre a bajnokira is. Pakson meg remélhetőleg nem pakolják le a fél nagy csapatot a tarcsiba és akkor simán hozhatjuk ezt a mérkőzést.

-⚽-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A tippeléstől nem kell megijedni, ez csak egy játék, amitől még érdekesebb lehet a hétvégi forduló. Kimásoljuk egérhúzással az írás végén a párosítást (kijelölés az elejétől a végéig, miközben a bal egérgombot nyomjuk; majd jobbal belelövünk a kijelölésbe és ‘Másolás’), jobb klikk alul a hozzászólásmezőbe és ‘Beillesztés’, a sorok végeire klikkelünk és beírjuk a tippeket, de kimásolás-beillesztés helyett az is elég, ha az adott meccs-sorrendben a tippelt meccs-kimeneteleket H (hazai győzelem) D (döntetlen) V (vendég győzelem) , csak a nagy kezdőbetűt kell a párosítás mögé írni.
Játszhatunk saját nevünkben, de játszhatunk becenévvel (nicknévvel) is. Megadunk egy ímélcímet (ami nem lesz látható!) és a nevet. Ez a név máskor is ugyanaz legyen, mert csak így lehet eredményeidet majd összesíteni, így tudsz az összesített versenyben is részt venni. Ha elrontod, kihagysz valamit mindaddig új hozzászólásban is módosíthatod, míg az adott meccs el nem kezdődik.
Nyereményt nem ígérünk, csak egy jó játékot igen, és ez sem kevés!

A játékban bárki részt vehet, aki a forduló első meccsének kezdetéig leadja tippjét. Ha eltalálod a meccs győztesét, döntetlen esetén Te is ikszre vetted, akkor annyi pontot kapsz amennyi az adott csapat, vagy az X alatt szerepel. A pontokat összeadjuk, ebből kialakul a heti sorrend. Az a tippelő, aki a fordulók legalább felében velünk játszott részt vesz az összesített versenyben is, és összesített helyezési sorszámot kap. Az összes lejátszott forduló tippjeiből átlagot számítunk, ebből összesített sorrendet kapunk, aminek értéke az értékelési táblázat jobb szélén lesz, az összesített sorrend sorszáma pedig a bal szélén, de csak azoknál, akik törzstippelők, tehát tippeltek a fordulók legalább felében.

Igyekszünk az eredmények feldolgozásával, és ha rajtunk múlik a heti tippjáték végeredménye a forduló utolsó meccsének vége után fél órán belül a tipp-poszt végére felkerül.

Következő forduló tipp-posztját hétvégi forduló esetén csütörtök kora délután keressétek ezen az oldalon, a szerdai fordulók tipp-posztját hétfő délig igyekszünk megosztani veletek.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-⚽-

Tippelési segítségként a jelenlegi tabellasorrend,
a csapatnevek mellett színjelzéssel az eddigi meccsek eredményessége:


Ebben a fordulóban ezek a pontszámok szerezhetők
a csapatok győzelme esetén, döntetlennél az X alatti értéket kapjátok:A hétközi fordulóban a tippelési határidő: szerda 17:30


A tippeket ebben a meccs-sorrendben kérjük:

FTC II. – Újpest II.
Kozármisleny – Majos
Taksony – Monor
Körösladány – Dabas
Dabas-Gyón – Dunaújváros
ESMTK – Szegedi VSE
Szekszárd – Rákosmente
Hódmezővásárhely – Iváncsa
Vác – Honvéd II.
Kecskemét – Paks II.A tippjáték eredményhirdetése: