Első bajnoki következik vasárnap

A csapat készül a bajnoki nyitányra, szeretnénk jól kezdeni az idényt.
A szurkolók bizakodnak, hogy legalább olyan arányban és biztonsággal legyőzzük a Fradi második csapatát, mint tettük ezt a júliusi edzőmeccsen.

Nézzünk egy kis visszaemlékezést és hétvégi programtervezést:

Éppen nyolc hónapja annak, hogy utoljára bajnoki meccs volt a Széktóiban, december elsején játszottunk akkor döntetlent a rákosmenti csapat ellen. Azóta csak az a néhány szurkoló láthatta a fiúkat bajnoki meccsen, akik elkísérték őket márciusban Iváncsára vagy Monorba.

Indul a bajnokság. Mindig új reményekkel. Most nem csak a csapatért kell izgulnunk, hanem azért is, hogy a járvány miatt ne kelljen felfüggeszteni, vagy idő előtt befejezni a bajnokságot. Ezért is, azért is nagyon hasznos lenne, ha jól kezdenénk az őszi szezont.

Első három meccsünket tartalékcsapatok ellen játsszuk majd. Első meccsünket éppen az ellen az újjáalakuló csapat ellen, kiket júliusban sikerült edzőmeccsen legyőznünk. Nézzük ennek a meccsnek az összefoglalóját:

A Fradi II. ellen még nem játszottunk bajnoki meccset.
Első csapatuk ellen a másodosztályban háromszor nyertünk a Fradi ellen (ebből kétszer az Üllői úton!), az NB1-ben kétszer győztünk, mindkétszer a Széktóiban. Összesített mérlegünk szerint vendéglátóink másfélszer annyi pontot szereztek az egymás elleni meccseken, mint mi.
Itt az idő javítani a ‘Fradi-család’ elleni statisztikát. Annál is inkább, mert:
„Fradi ellen nyerni mindig jó, különösen az Üllői úton.” (és a Népligetben). 🙂

Eddig kétszer nyertünk bajnoki meccsen a Fradi ellen idegenben, lehet a sort folytatni.



Március közepe óta nem játszott bajnoki meccset a KTE. Aki teheti kísérje el a fiúkat a Népligetbe vasárnap délelőtt, biztassuk őket. A meccs 11-kor kezdődik, a mellékelt térkép segíthet a tájékozódásban. Aki autópályán megy a Gyáli úti felüljáró előtt jobbra letér az Ecseri útra és egyszerűen eléri a Fradi 2. edzőközpontját, aki a régi ötösön érkezik a Soroksári úton a Határ útnál jobbra, majd a Gyáli útnál rákanyarodik a kékkel jelzett útra.


Aki tud jöjjön, biztassuk a csapatot, nyerjük meg az első bajnoki meccset (IS) ebben az évben.

Hajrá lilák, hajrá KTE!