Tartalékcsapatok ellen kezdünk

A sorsolás szeszélye folytán tartalékcsapatok ellen kezdünk.

Jó ez nekünk, vagy sem, az majd utólag kiderül.

Nézzünk egy kis múltidézést. Előbb arról, hogy milyen eredményeket értünk el a fakók első csapatai ellen az élvonalban, majd a második csapatok elleni eredményeinkről, amit az előző pár évben vívtunk egymás ellen.

Hét évig voltunk NB1-esek, ez idő alatt összesen 23 csapat ellen játszottunk bajnokit.
A képen mostani tartalékcsapatok első vonalbeli csapatai ellen elért akkori eredményeink, megszerzett pontjaink, eredményességünk láthatók.

A képről leolvasható, hogy ötödik legjobb eredményt a kispestiek ellen szereztük, ellenük csak a legvégén veszítettünk, amikor már megpecsételődött a KTE kizárásos sorsa. Legrosszabb mutatóink a Fradi ellen vannak, ellenük csak a megszerezhető pontok negyedrészét gyűjtöttük be.



A Fradi elleni eredményünkön azért javít az, hogy két év alatt a másodosztályban háromszor nyertünk ellenük, egyszer ikszeltünk, és nem szenvedtünk vereséget!


A távoli múlt után a közelmúlt:
A Fradi és az Újpest tartalékcsapatai ellen még nem játszottunk bajnoki meccset.
Egy évvel ezelőtt búcsúzott az NB3-ból a Paks II., ellenük kiesésük évében két győzelmet szereztünk. A kispesti fakó az egyedüli akik ellen eddig két évben is azonos osztályban szerepeltünk, mérlegünk egy győzelem, egy döntetlen, egy vereség ….. és éppen negyedik egymás elleni meccsünkre készültünk, amikor befejeződött tavasszal a bajnokság.

Ezek az eredmények múltbeli adatok, a jövő mindig kérdéses. Mindig más és más kerettel, más visszajátszókkal játszanak a tartalékcsapatok, így nem lehet tudni kikkel állunk majd szemben. Annyit azért tudunk, hogy a mérkőzés jegyzőkönyvében csak négy olyan tartalékcsapatos játékos szerepelhet aki 1999 szilvesztere előtt született.

Nézzük az első öt bajnoki fordulóbeli ellenfeleinket:

A Népligetben kezdjük az évet vasárnap, egy hétre rá jönnek a kispestiek, három nappal később a paksiak és egy váci kirándulás után az újpestieket látjuk vendégül.

Öt meccsből négy fakó elleni, a négy meccsből három hazai, csak egy idegenbeli. Éppen ezzel az egy idegenbeli meccsel kezdünk, ellenfelünknél az első csapatból távozó Leandro, no de ne ijedjünk meg, a közmondás szerint „egy Leo nem csinál nyarat” … vagy valami ilyesmi. 🙂


Erről a Népligeti vasárnapi meccsről holnap bővebben olvashattok …