Elkészült a sorsolás, lehet tervezgetni.

Sikerült az NB3 Közép csoport sorsolásának idei meccseit egyetlen táblázatba rendezni. Most még ABC rendben vannak a csapatok, később tabellasorrendben lesznek, ellenfeleknél háttérszínnel lesznek jelölve a meccsek eredménye, kimenetele és így a formamutatók is nyomon követhetők lesznek majd.

Lásuk hát:

a kép nagyításához jobb egérgombbal klikk a képre majd ‘Kép megjelenítése’

Mint láthatjuk a sorsolásra nem panaszkodhatunk.
Három ‘fakó’ csapattal kezdünk, amire ezeknek a meccseknek végére érünk össze kell állni a csapatnak, mert a negyedik fordulóban a Vácnál vizitálunk. Ezután szintén három könnyebbnek ígérkező összecsapás következik, majd a Szekszárd elleni meccs vezet be egy kemény öt meccses sorozatot szeptember elején: Monor – ESMTK – Dabas – Dabas-Gyón – Dunaújváros. Első ránézésre ebből kilóg a gyóni csapat, de emlékezzünk csak vissza újoncként milyen Aczélos kis csapat voltak ők az előző évben! 😉 Ezt a sorozatot követi három egyszerűbbnek tűnő összecsapás, majd az első kört a Misleny és az Iváncsa elleni meccsek zárják. Csak az első kört, mert ezt követi még két tavaszról előre hozott meccs két tartalékcsapat ellen.

Nem lesz egyszerű, mert több csapat, több forduló, nagyobb megterhelés lesz mindenki számára és az végez majd eredményesen, akinek elég jó a játékosállománya, hosszú a kispadja és jó a szakmai stábja.

Jósolgatni most még nem lehet meg kell várni az első pár fordulót, az első két hónapot, mert addigra már letudjuk a bajnokság több, mint negyedrészét.

Hajrá lilák, hajrá Kecskemét!