Vasárnap indul a tavaszi pontvadászat.

Tekintsünk vissza kicsit az őszi eredményekre (a poszt végén a még régebbiekre is), és nézzük mi vár ránk a következő három hónapban.

Ezen a képen az összes csapat összes őszi eredményét megtaláljuk:

Mint látjuk csapatunk nagyon hektikusan szerepelt, győzelmeit inkább a szezon elején szerezte, a végére elfogyott az erő, a lendület.



Nézzük mi vár ránk tavasszal:

Május végéig 13 forduló vár ránk, reméljük ez alatt is sikerül annyi pontot (ha nem többet!) szerezni, mint ősszel sikerült 17 forduló alatt. Nem tettük a mércét ősszel nagyon magasra, így símán teljesíthető!



Volt idő, mikor igazi oroszlánbarlang volt a Széktói, és innen nem sokan távoztak győztesen. Jó lenne újra olyan erősnek, meghatározónak lennünk itthon (is), mint tizenegynéhány évvel ezelőtt voltunk.

Utolsó NB2-es évünkben nem szenvedtünk vereséget hazai pályán (a Kecskeméti TE-sorban vannak a hazai meccsek):


Első NB1-es évadunkban csak a paksiak és a kaposváriak távozhattak győztesen a Széktóiból, mindkét meccsnek voltak érdekes (számunkra kedvezőtlen) játékvezetői döntései [Tököli kétszer is kézzel tette maga elé a labdát a második paksi gól előtt; negyed óra elteltével szélső védő-sziklánkat (Schindler Szabit) teljesen ok nélkül kiállította a bíró]


Második NB1-es évünkben is csak három hazai vereségünk volt :


…. van tehát hova fejlődni a hazai pálya tekintélyének kivívása érdekében!