Kupavisszavágó

Holnap KTE HUFBAU – Lipót Pékség SE Magyar Kupa meccs lesz a Széktóiban.
Sikerül-e visszavágni a 13 hónappal ezelőtt elszenvedett vereségért a Lipótnak?

Nézzünk milyen esélyekkel megyünk neki az összecsapásnak:

Egy évvel ezelőtt a Magyar Kupa hatodik fordulójában Lipótra utaztunk és hiába vezettünk kétszer is mégis vesztesen hagytuk el a pályát.

Ezek a játékosok szerepeltek az akkori jegyzőkönyvben:

Ellenfelünk akkori keretéből hatan játszottak az előző héten bajnokin, nálunk csak ketten: Mészáros és Szabó Dávid. Mindkét csapat alaposan kicserélődött. Nézzük a holnapi esélyeket …..

….. kezdjük a vendégekkel:
Miután megnyerték megyéjük bajnokságát erősítettek és a 10 újonc közül ők állnak a legjobban, utolsó négy meccsüket megnyerték, a nyugati csoportban jelenleg harmadik helyet foglalják el a tabellán, tehát esélyesként várják a holnapi kupaösszecsapást.

Nézzük ezután a hazai csapatot:
Alaposan kicserélődött a gárda az elmúlt egy évben, de továbbra sem jönnek az eredmények, nem megy a játék. Az utolsó négy meccsből csak egy pont (és csak egy szerzett gól!) jött össze, kaptunk hét gólt, mindet pontrúgás után kialakult helyzetből. Nem nekünk áll a zászló a holnapi meccsen az esélyek alapján, de nagy lökést adhatna mentálisan egy kupasiker a csapatnak, elhitetné velünk, hogy tudunk mi nyerni. Nézzük a föntebbihez hasonló módon a táblázaton mi hol állunk csoportunkban:

Igen, míg a Lipót két hellyel van az éllovastól lemaradva addig mi már hátrafelé tekingetünk, mert kettővel mögöttünk más a kiesőhely található!


A remény hal meg utoljára! Egyik törzsszurkolónk (aki meccs közben gyakran megjósolja, hogy öt percen belül gólt szerzünk, de sajnos egyre ritkábban jön be jóslata) a vasárnapi meccs előtt előre megmondta, hogy simán vesztünk aznap, de a Lipótot 2:1-re verjük, és továbbmegyünk a kupában. Legyen igaza!


Hajrá lilák, hajrá KTE!

Egy gondolat “Kupavisszavágó” bejegyzéshez

  1. Kupán lettünk vágva!
    Első félidő nagy részben a mieink, mint lelkes amatőrök küzdöttek, harcoltak, de az ellenfél kapujára nem sok veszélyt teremtettünk, a Lipót vészkapussal lehozta volna ezt a félidőt. Szünetben a vendégek vérszemet kaptak, többet támadtak a fordulás után és kevés helyzetükből egyet kihasználva továbbjutottak. Pici gyógyír a végén a kapufa, de azért nem jár gól, továbbjutás.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.