Tippverseny részeredmények

appfinder.lisisoft.com-1286-1-soccer-stats+
forrás: appfinder.lisisoft.com

 

 

Forduló ugyan nem lesz a válogatott meccs miatt, de ez nem akadályoz meg minket abban, hogy foglalkozzunk a tippeléssel. Most nem megtippeljük az eredményeket, hanem elemezzük az eltelt 14 fordulót. Megnézzük előbb a 14 forduló tippstatisztikáit, majd a játékosok összesített és részeredményeit.

 

 

Lássuk a 14 forduló tippjeinek összesítéseit:

01-tile++
A heti tippösszesítők fölső sorában azt látjuk, egy adott meccset hányan találtak telibe, a tippirányoknál zölddel jeleztem a megvalósult eredményt. Az alsó sorokban a tippelt rúgott gólok átlagszáma, és ahol ez zöld, ott egyezik a ténylegesen rúgott gólok számának kerekített  értékével. Három meccset elhalasztottak, így ezek nem vettek részt játékunkban. Láthatjuk, hogy míg az első két fordulóban csak 3-3 meccset talált el az ‘átlagtippelő’ ezután javulás következett és a tizedik fordulótól kezdve már elég szép találati arányunk volt, kivéve a 11. ‘toto-gyilkos’ fordulót. A meccsek 57 százalékának eredményét eltalálta a többség.

 

A tippelő játékosok eredménylistája:

01-14

Aki a fordulóknak legalább felében tippelt megtalálható a fenti táblázatban. A megszerezett pontok átlagával számoltunk, így tehát nem kerül hátrányba az se, aki pár fordulóból kimaradt. A hetenkénti eredménylistában piros háttérszínt kapott az az eredmény, amelyik az adott héten a legmagasabb érték volt. A heti eredmények alatt az adott héten tippelők létszáma látható.

Az összesített eredmények oszlopa mellett jobbra az a pontszám áll, amennyivel le van maradva valaki az élen állótól. Ha tehát ennyivel több pontot gyűjt, mint ő, akkor utoléri. Az átlagszámítás miatt adódhat kis érdekesség, hogy valaki kicsit hátrább van, de ugyanannyi pont elég lenne neki, mint az előtte állónak. Ez azért van, mert ő kevesebb fordulóban tippelt. Erre példa a 3.-4. helyen álló ata vs. peti közötti pontelmaradási egyezőség, de a 21. fater81 és a 23. thpreg között is ugyanez a helyzet.

A fenti táblázatnak rendszeresen aktualizált változatát mindig megtalálhatjátok ennek az oldalnak jobb fölső sarkában a legalsó linken. Ott az alsó gördítősávot kell csak balra húzni és már láthatóvá is válnak az előző hetek eredményei. A bal alsó sarokban lévő füleken pedig az előző évek eredményei találhatók.
__________________________
Ugyanott a linkek között megtalálhatjátok a videós meccsösszefoglalókat, ahol az előző és a mostani szezon KTE meccseinek gólösszefoglalóit láthatjátok.
A többi linket is érdemes megnézni, hátha érdekességre bukkantok. 😉