Csütörtökön újra indul …..

14 éve jósoljuk meg a végeredményeket. Átlagos játékosszám az elején az NB1-ben 15, 17, 20, 25, 27, később a megye1-ben 12, 16, 20, majd az NB3-ban 25, 28, 37 az NB2-ben 37, ezután az NB1-ben 67 és 73 volt.

2010 óta tippeljük meg annak a bajnokságnak eredményeit, ahol csapatunk szerepel. 10 évig góltotóztunk, négy évvel ezelőtt váltottunk tippmixre, ami sokkal népszerűbb lett. Nem kell pontos gólszámon gondolkodni, elég a meccs végeredményének irányát megtippelni. Ez se mindig egyszerű, mert a hat meccsnek átlagosan felét/harmadát találjuk csak el. Eddig saját gyártású oddsokkal játszottunk de azok talán túl óvatosra sikerültek, alacsony értékűek voltak, emiatt is születhetett gyakran sok nagyon szoros végeredmény. Ezután egyik tippoldalról vesszük át a sokkal bátrabb, nagyobb pontértékű oddsokat, így várhatóan nagyobb lesz a különbség, a szórás a heti és összesített játék helyezései között. A heti játékok pontjait gyűjtjük, átlagoljuk, és aki a bajnokság során a fordulóknak legalább felében tippel részt vesz az összesített versenyben is.
A legjobbakra a következő nyeremények várnak:

a kép csak illusztráció (a labda 2014-es, a sál 2008-as, a mez 2012-es)

Az őszi szezon végén a legtöbb átlagpontszámmal rendelkező tippjátékos a klubtól egy -a játékosok által aláírt- labdát; aki második helyen végez KTE sálat kap; a harmadik helyezett a Peller és Társa Gépihímző vállalkozástól egy KTE címerrel hímzett téli sapkát.
A bajnokság végén első három helyen végzett tippelő nyereménye:
1. éves KTE bérlet a következő bajnoki évre,
2. a játékosok által aláírt KTE mez a klubtól,
3. KTE címerrel hímzett baseballsapka Pelleréktől.
… a fentieken kívül mindhárom decemberi és mindhárom májusi nyertes megkapja a CityRoom telefonos nyomozós játéklehetőségét is, ami Kecskemét belvárosába és egy soha nem látott kalandba kalauzolja őket.

Amikor hétvégén bajnoki forduló van csütörtök reggel nyolckor
ezen az oldalon megtalálod a tippelési lehetőséget.

Sok sikert a csapatnak, és a tippjátékosoknak,
hajrá KTE, hajrá tippelők!