Nagyon hullámzó a csapatok teljesítménye, szinte lehetetlen tippelni a meccsekre, no de ettől szép ez a játék. 🙂 Ezen a héten Kontra Péter írja le szerinte milyen eredményeket hoz a következő forduló:

Budafok – Szeged
Vendéggyőzelmet szimatolok, mivel a Szeged nyert a múlt héten. Tipp: V

III. ker – Dorog
A kerület újonc, a rutin dorogi győzelmet sugall, tippem V

Nyíregyháza – Szombathely
Hazai sikert érzek bár ez csak megérzés a tipp. H

Békéscsaba – Tiszakécske
Döntetlent gyanítok, de mivel a Kécskéről van szó a tipp: H

Győr – Szentlőrinc
Nehéz tippelni, legyen x tehát D

Pécs – Budaörs
Kicsit jobban áll nálam a Pécs, de csak a hazai pálya miatt. A tipp H

Szolnok – Soroksár
Nehéz dió, a Lipcsei csapat a múlt héten beleszaladt egy méretes zakóba.
Bizonyítani akarnak, de Szolnokon ez is kevés lesz ezt súgja az ösztönöm. Tipp: H

Kecskemét – Ajka
Kicsit szégyellem magam az első forduló után megijedtem, hogyan lesz így csapatom gondoltam, de a fiúk szerencsére rám cáfoltak. Remélem ez a lendület tovább tart, fix hazai sikerre számítok, a tipp H

Siófok – DVTK
Vendéggyőzelmet szimatolok, a diósgyőri csapatot erősebbnek érzem. A tipp V

Vasas – Csákvár
A Fáy utcában a Vasasnak kötelező győzni ha fel akár jutni, így hazai győzelemre számítok. A tipp H

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A tippeléstől nem kell megijedni, ez csak egy játék, amitől még érdekesebb lehet a hétvégi forduló. Kimásoljuk egérhúzással az írás végén a párosítást (kijelölés az elejétől a végéig, miközben a bal egérgombot nyomjuk; majd jobbal belelövünk a kijelölésbe és ‘Másolás’) , jobb klikk alul a hozzászólásmezőbe és ‘Beillesztés’, a sorok végeire klikkelünk és beírjuk a tippeket, de kimásolás-beillesztés helyett az is elég, ha az adott meccs-sorrendben a tippelt meccs-kimeneteleket H (hazai győzelem) D (döntetlen) V (vendég győzelem) , csak a nagy kezdőbetűt kell a párosítás mögé írni.
Játszhatunk saját nevünkben, de játszhatunk becenévvel (nicknévvel) is. Megadunk egy ímélcímet (ami nem lesz látható!) és a nevet. Ez a név máskor is ugyanaz legyen, mert csak így lehet eredményeidet majd összesíteni, így tudsz az összesített versenyben is részt venni. Ha elrontod, kihagysz valamit mindaddig új hozzászólásban is módosíthatod, míg az adott meccs el nem kezdődik.

A játékban bárki részt vehet, aki a forduló első meccsének kezdetéig leadja tippjét. Ha eltalálod a meccs győztesét, döntetlen esetén Te is ikszre vetted, akkor annyi pontot kapsz amennyi az adott csapat, vagy a D alatt szerepel. A pontokat összeadjuk, ebből kialakul a heti sorrend. Az a tippelő, aki a fordulók legalább felében velünk játszott részt vesz az összesített versenyben is, és összesített helyezési sorszámot kap. Az összes lejátszott forduló tippjeiből átlagot számítunk, ebből összesített sorrendet kapunk, aminek értéke az értékelési táblázat jobb szélén lesz, az összesített sorrend sorszáma pedig a bal szélén, de csak azoknál, akik törzstippelők, tehát tippeltek a fordulók legalább felében.

Aki az első húsz forduló után december közepén az összesített verseny élén áll a klub jóvoltából egy KTE sálat kap, a második helyezett pedig egy olyan téli sapkát a Peller és Társa Gépihímző Bt.-től, amire a KTE logóját ráhímezik. Az év végi összesített verseny győztese a játékosok által aláírt mezt kap a KTE-től, a második helyezett Pelleréktől egyedi hímzett KTE logós baseballsapkát. (Holtverseny esetén jobb heti legtöbb, második legtöbb, … pontérték rangsorol majd.)

Igyekszünk az adatgyűjtéssel, az eredmények feldolgozásával, és ha rajtunk múlik a heti tippjáték végeredménye a forduló utolsó meccsének vége után perceken belül a poszt végére felkerül.

Következő forduló tipp-posztját hétvégi forduló esetén csütörtök kora délután keressétek ezen az oldalon, a szerdai fordulók tipp-posztját hétfő délig igyekszünk megosztani veletek.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tippelési segítségként a tabella, az első két forduló eredményei.
(Habár a tabella még nem mutat nagyon sokat, de olyan jó nézegetni! 🙂 )
A kép jobb szélén a következő forduló párosításai és az elérhető odds-ok:


Tɪᴘᴘᴇʟᴇ́sɪ ʜᴀᴛᴀ́ʀɪᴅᴏ̋: ᴠᴀsᴀ́ʀɴᴀᴘ 15:30


A tippeket ebben a meccs-sorrendben kérjük:

Budafok – Szeged
III.ker TVE – Dorog
Nyíregyháza – Szombathely
Békéscsaba – Tiszakécske
Győr – Szentlőrinc
Pécs – Budaörs
Szolnok – Soroksár
Kecskemét – Ajka
Siófok – DVTK
Vasas – Csákvár

____________________________________________________
A heti tippjáték végeredménye: