Ezzel a fordulóval elérjük az első kör végét, mindenki játszik mindenkivel.

Tippmixelőink is kezdenek belerázódni ebbe az új közegbe. A játék előző őszi nyertese az előző fordulóban már majdnem odaért a dobogóra, reméljük formáját átmentette erre a hétre és jó tippekkel lát el minket.
Lássuk Döme hogyan látja a hétvége meccseinek esélyeit:

Kecskemét – Kisvárda ≻ H
Tartok a Kisvárdától, de nincs mit ragozni, csak a KTE! Hajrá Kecskemét!

ZTE – Paks ≻ D
Waltner visszatér Egerszegre és 1 ponttal távozni is fog.

Puskás AFC – Honvéd ≻ H
Hornyák összekapja a felcsútiakat, még a másik oldalon ez a skót vonal és fejetlenség, el is engedem… Szerintem egyértelmű hazai!

Vasas – Fehérvár ≻ V
Mikor ha nem most nyer a Vasas! A Vidi se eget rengető, viszont Elemér bá’ számomra a magyar Mourinho, a múltjából él. Nem is halad keze alatt a Vasas sehova. Ezért én Vidire teszek! Ki érti ezt? 🤔😁

Debrecen – Újpest ≻ H
Újpest nekem Mordor! Ezért Lokinál bizalmat szavazok az új mesternek. Győzzenek!

Mezőkövesd – Ferencváros ≻ V
A Kövesd nem Kecskemét, nem is hullajt pontot két egymás utáni vidéki meccsen a Fradi!

-⚽-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A tippeléstől nem kell megijedni, ez csak egy játék, amitől még érdekesebb lehet a hétvégi forduló. Kimásoljuk egérhúzással a poszt végről a forduló párosítását (kijelölés az elejétől a végéig, miközben a bal egérgombot nyomva tartjuk, majd jobbal belelövünk a kijelölésbe és ‘Másolás’) , jobb gombbal beleklikkelünk alul a hozzászólásmezőbe és ‘Beillesztés’. A sorok végeire klikk és beírjuk a tippek nagy kezdőbetűit a párosítások mögé: H [hazai győzelem], D [döntetlen], V [vendég győzelem]. Egyszerűsítve is tippelhetsz, kimásolás-beillesztés helyett az is elég, ha az adott meccs-sorrendben a tippelt meccs-kimenetelek kezdőbetűit, tehát meccsenként csak egy-egy betűt írsz a hozzászólásba.
Megadsz egy e-mail címet (ami nem lesz látható!) és egy nevet/becenevet az azonosításhoz. Ez a név máskor is ugyanaz legyen, mert csak így lehet az eredményeket majd összesíteni, így tudsz az összesített versenyben is részt venni. Ha elrontod, kihagysz valamit mindaddig új hozzászólásban módosíthatod, míg az adott meccs el nem kezdődik.

A játékban bárki részt vehet, aki a meccsek kezdetéig leadja tippjét. Ha eltalálod a meccs győztesét, döntetlen esetén Te is ikszre vetted, akkor annyi pontot kapsz amennyi az adott csapat neve, vagy a D alatt szerepel. A pontokat összeadjuk, ebből kialakul a heti sorrend. Az a tippelő, aki a fordulók legalább felében velünk játszott részt vesz az összesített versenyben is, és összesített helyezési sorszámot kap. Az összesített verseny alapja nem a fordulónkénti pontok összeadása, hanem átlagszámítás, mert így az se kerül hátrányba aki pár fordulóról lemaradt.  Az átlagpontszám a heti eredménytáblázatok jobb szélén lesz, az összesített sorrend sorszáma pedig a bal szélén, de csak azoknál, akik törzstippelők, tehát velünk játszottak legalább a fordulók felében. Holtverseny esetén jobb heti legtöbb, második legtöbb, … pontérték rangsorol majd a félévi és év végi nyeremények elosztásánál.

Érdemes lesz szorgalmasan tippelni ebben az évben is, mert értékes nyeremények várnak az ősszel és a bajnokság végén összesített versenyünk legeredményesebb játékosaira. Őszi játékunk végén a legtöbb átlagpontszámmal rendelkező tippjátékos a klubtól egy sálat kap; a második helyezett egy 13 ezer forint értékű prémium kávécsomagot Szekeres Zsolt jóvoltából az ORGANO-tól; a harmadik helyezett egy 10 ezer forint értékű baleset-biztosítást Orosz Gábor felajánlásaként a MetLife-től; a negyedik helyezett Peller és Társa Gépihímző vállalkozástól egy KTE címerrel hímzett téli sapkát.
A bajnokság végén első három helyen végzett tippelőre a következő ajándékok várnak majd:
1. a játékosok által aláírt KTE mez a klubtól,
2. egy 13 ezer forint értékű prémium kávécsomag Szekeres Zsolt jóvoltából az az ORGANO-tól,
3. egy 10 ezer forint értékű baleset-biztosítás Orosz Gábor felajánlásaként a MetLife-től,
4. KTE címerrel hímzett baseballsapka Pelleréktől.

A heti tippjáték végeredménye a forduló utolsó meccsének vége után két percen belül a poszt végére felkerül. Következő forduló tipp-posztját hétvégi forduló esetén csütörtökönként délben keressétek ezen az oldalon, a szerdai fordulók tipp-posztját hétfő délig igyekszünk megosztani veletek.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-⚽-

Tippelési segítségként a tabella, a formamutatók, és az oddsok a következő fordulóra, a kép jobb szélén.


-⚽-

Tippelési határidő:  péntek este 8 óra

-⚽-

A tippeket ebben a meccs-sorrendben kérjük:
Kecskemét – Kisvárda
Zalaegerszeg – Paks
Puskás – Honvéd
Vasas – Fehérvár
Debrecen – Újpest
Mezőkövesd – Ferencváros

_______________________
A tippjáték végeredménye: