A tippjáték véghajrájában sikerült megnyerni egy olyan játékost szöveges tippmagyarázatra, akinek remek teljesítményével úgy látszik sikerül odaérnie a végére tippjátékunk képzeletbeli dobogójának előkelő helyére.

Lássuk PKrisz tippjeit:

Gyõr – III.ker. TVE ✍🏻 🅥
Vendégsikert várok. A Győrnek szinte tét nélküli a találkozó, a Kerület meg az életéért küzd.

Nyíregyháza – Békéscsaba ✍🏻 🅥
Ezen a meccsen is a vendégek győzelmét várom. A Békéscsabának úgy kell a 3 pont mint egy falat kenyér, nem mellesleg a Nyíregyháza 7 meccse nyeretlen.

Csákvár – Budaörs ✍🏻 🅓
Két hasonszőrű csapat. Döntetlent várok a találkozótól.

Vasas – Szentlőrinc ✍🏻 🅗
Eléggé lutrinak tűnik ez a meccs. Vasas tét nélkül játszik, míg a Szentlőrincnek még össze kéne kaparnia pár pontot. Ennek érdekében edzőt is váltottak. Hazaira voksolok, de ebből simán lehet egy vendég siker is.

Siófok – Szombathely ✍🏻 🅗
A Siófokot idén csak nekünk sikerült megvernünk hazai pályán. A Szombathelyt nem érzem annyira acélosnak, hogy akár pontot is szerezzen. Hazai sikerre számítok.

Kecskemét – Tiszakécske ✍🏻 🅗
Be kell húznunk ezt a meccset és akkor már szinte biztos a feljutás. A csapatunk jelenlegi formája alapján sima mérkőzésre van kilátás. Nem lepődnék meg ha megyei riválisunk extra motivációval a tarsolyban lépne pályára. Az se lenne meglepő ha Miskolcról is feldobnának nekik egy kis plusz motivációt. Várhatóan jó hangulatú mérkőzésen visszavágunk nekik az elmúlt évekért.

Szolnok – Dorog ✍🏻 🅗
A szolnoki csapatból hárman is piros lap miatt lesznek kénytelenek kihagyni a találkozót. A haza pálya előnye mellettük szól.

Pécs – Szeged ✍🏻 🅗
Hazai győzelmet várok. A szegedi csapat nincs élete formájában.

Ajka – Budafok ✍🏻 🅗
Az Ajka hazai pályán eléggé jól szokott szerepelni, míg a Budafok az egyik legrosszabb idegenbeli mutatókkal rendelkezik.

DVTK – Soroksár ✍🏻 🅥
Amennyiben mi hozzuk a Kécske elleni meccsünket a dióknak fel lesz adva a lecke. Kötelező győzelem egy nagyon masszív Soroksár ellen. A hazai pálya se biztos hogy előny lesz ebben a szituációban. Ha sikerül az elején betalálniuk akkor behúzzák a meccset. Kecskeméti szurkolóként viszont nem várok náluk gyors gólt. Soroksári gólt viszont annál is inkább. Vendégsiker esetén kezdhetjük hűteni a pezsit. 😉
Hajrá Lilák!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A tippeléstől nem kell megijedni, ez csak egy játék, amitől még érdekesebb lehet a hétvégi forduló. Kimásoljuk egérhúzással az írás végén a párosítást (kijelölés az elejétől a végéig, miközben a bal egérgombot nyomjuk; majd jobbal belelövünk a kijelölésbe és ‘Másolás’) , jobb klikk alul a hozzászólásmezőbe és ‘Beillesztés’, a sorok végeire klikkelünk és beírjuk a tippeket, de kimásolás-beillesztés helyett az is elég, ha az adott meccs-sorrendben a tippelt meccs-kimeneteleket H (hazai győzelem) D (döntetlen) V (vendég győzelem) , csak a nagy kezdőbetűt kell a párosítás mögé írni. Játszhatunk saját nevünkben, de játszhatunk becenévvel (nicknévvel) is. Megadunk egy ímélcímet (ami nem lesz látható!) és a nevet. Ez a név máskor is ugyanaz legyen, mert csak így lehet eredményeidet majd összesíteni, így tudsz az összesített versenyben is részt venni. Ha elrontod, kihagysz valamit mindaddig új hozzászólásban is módosíthatod, míg az adott meccs el nem kezdődik.

A játékban bárki részt vehet, aki a forduló első meccsének kezdetéig leadja tippjét. Ha eltalálod a meccs győztesét, döntetlen esetén Te is ikszre vetted, akkor annyi pontot kapsz amennyi az adott csapat, vagy a D alatt szerepel. A pontokat összeadjuk, ebből kialakul a heti sorrend. Az a tippelő, aki a fordulók legalább felében velünk játszott részt vesz az összesített versenyben is, és összesített helyezési sorszámot kap. Az összes lejátszott forduló tippjeiből átlagot számítunk, ebből összesített sorrendet kapunk, aminek értéke az értékelési táblázat jobb szélén lesz, az összesített sorrend sorszáma pedig a bal szélén, de csak azoknál, akik törzstippelők, tehát tippeltek a fordulók legalább felében.

Érdemes lesz szorgalmasan tippelgetni, mert a tippjáték év végi összesített versenyének győztese a játékosok által aláírt mezt kap jutalmul a klubtól, a második helyezett a Peller és Társa Gépihímző BT.-től egyedi hímzett KTE logós baseballsapkát. (Holtverseny esetén jobb heti legtöbb, második legtöbb, … pontérték rangsorol majd.)

Igyekszünk az adatgyűjtéssel, az eredmények feldolgozásával, és ha rajtunk múlik a heti tippjáték végeredménye a forduló utolsó meccsének vége után két percen belül a poszt végére felkerül.

Következő forduló tipp-posztját hétvégi forduló esetén csütörtök kora délután keressétek ezen az oldalon, a szerdai fordulók tipp-posztját hétfő délig igyekszünk megosztani veletek.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tippelési segítségként a tabella, a csapatok formamutatói,
a kép jobb szélén a következő forduló párosításai és az elérhető odds-ok:


Tippelési határidő:  vasárnap 17 óra

Dupla vagy semmi, tripla vagy semmi.
Ha kockáztatással többet akarsz nyerni a tippjátékban, akkor 3, vagy 5 meccsnél a tippirány betűjele után + jelet tegyél amelyiknél nagyon biztos vagy a végeredményben. Ha mindhárom meccsen bejön a tipped, akkor azoknál dupla pontszám a jutalom, ha ötöt tippelsz kötésben és mindet eltalálod, akkor a jelzett pontok háromszorosát kapod azoknál a meccseknél. Ha a kötésből akár csak egy meccs nem jön be, akkor a kötésben lévő meccsek mindegyikére nulla pont jár. Ha nem 3, vagy 5 meccset jelölsz azt úgy tekintjük, mintha egyet se jelöltél volna meg.

A tippeket ebben a meccs-sorrendben kérjük:
Győr – III.ker. TVE
Nyíregyháza – Békéscsaba
Csákvár – Budaörs
Vasas – Szentlőrinc
Siófok – Szombathely
Kecskemét – Tiszakécske
Szolnok – Dorog
Pécs – Szeged
Ajka – Budafok
DVTK – Soroksár

________________________
A tippjáték végeredménye: