Hétvégén kupaforduló miatt nem volt bajnoki meccs, most viszont 8 nap alatt három forduló vár ránk tippelőkre és a csapatokra. Erre a fordulóra Nitro vállalta el, hogy megosztja velünk pár mondatban, mi alapján alakította ki tippjeit.

III.ker TVE – Ajka V
Iksz közeli eredményt jósolok nagyon, de az NBII-es szinten rutinosabb Ajka talán elhozza a három pontot az újonctól.

Nyíregyháza – Csákvár H
A Nyíregyháza egyelőre szárnyal albérletben is, és ha nehezen is, de otthon tartják ismét a pontokat.

Dorog – Budaörs D
A Budaörsnél edzőt váltottak, ilyenkor mindig meg tud újulni egy csapat, ami egy pontra elég is lesz nekik Dorogon.

Békéscsaba – DVTK V
Ez is nagyon szoros találkozó lesz véleményem szerint, Schindler Szabolcs érkezésével egészen biztosan jobb lesz a Békéscsaba a közeljövőben. Először bevallom, 0-0-t írtam, de a Diósgyőr találhat egy gólt.

Pécs – Siófok H
Pécsen egyelőre csikorognak a fogaskerekek, de azért kis lépésekkel kilábalni látszanak a gödörből. Otthon le fogják győzni a Siófokot.

Szolnok – Kecskemét V
Elfogult tipp természetesen, de a Szolnok nincs most jó passzban, lehet esélyünk idegenben is nyerni.

Tiszakécske – Szentlőrinc D
A Szentlőrinc még veretlen, így nehezen hiszem, hogy pont Tiszakécskén kapnak majd ki. Presztízs meccs, hiszen anno éppen a baranyaiak miatt nem maradhatott az NBII-ben a Kécske. A nagy küzdelemnek nem lesz győztese.

Szeged – Soroksár H
Egyik csapat sem a hegytetőn, hanem inkább a völgyben van most teljesítménye alapján, egyedül a hazai pálya miatt húztam be a Szegedet.

Budafok – Szombathely D
Jó mérkőzést várok ettől a találkozótól, ahol felvállalják majd a csapatok a bátor és kombinatív focit. Sokgólos, közönségszórakoztató döntetlenre tippelek.

Győr – Vasas V
A Győr mindig nagy reményekkel vág neki a szezonnak, aztán arcon csapja őket rendre a realitás, hogy valami nagyon nem kerek, legyen akárki is a vezetőedző. Idén sem brillíroznak, és a Vasas ezt most ki is használja.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A tippeléstől nem kell megijedni, ez csak egy játék, amitől még érdekesebb lehet a hétvégi forduló. Kimásoljuk egérhúzással az írás végén a párosítást (kijelölés az elejétől a végéig, miközben a bal egérgombot nyomjuk; majd jobbal belelövünk a kijelölésbe és ‘Másolás’) , jobb klikk alul a hozzászólásmezőbe és ‘Beillesztés’, a sorok végeire klikkelünk és beírjuk a tippeket, de kimásolás-beillesztés helyett az is elég, ha az adott meccs-sorrendben a tippelt meccs-kimeneteleket H (hazai győzelem) D (döntetlen) V (vendég győzelem) , csak a nagy kezdőbetűt kell a párosítás mögé írni.
Játszhatunk saját nevünkben, de játszhatunk becenévvel (nicknévvel) is. Megadunk egy ímélcímet (ami nem lesz látható!) és a nevet. Ez a név máskor is ugyanaz legyen, mert csak így lehet eredményeidet majd összesíteni, így tudsz az összesített versenyben is részt venni. Ha elrontod, kihagysz valamit mindaddig új hozzászólásban is módosíthatod, míg az adott meccs el nem kezdődik.

A játékban bárki részt vehet, aki a forduló első meccsének kezdetéig leadja tippjét. Ha eltalálod a meccs győztesét, döntetlen esetén Te is ikszre vetted, akkor annyi pontot kapsz amennyi az adott csapat, vagy a D alatt szerepel. A pontokat összeadjuk, ebből kialakul a heti sorrend. Az a tippelő, aki a fordulók legalább felében velünk játszott részt vesz az összesített versenyben is, és összesített helyezési sorszámot kap. Az összes lejátszott forduló tippjeiből átlagot számítunk, ebből összesített sorrendet kapunk, aminek értéke az értékelési táblázat jobb szélén lesz, az összesített sorrend sorszáma pedig a bal szélén, de csak azoknál, akik törzstippelők, tehát tippeltek a fordulók legalább felében.

Aki az első húsz forduló után december közepén az összesített verseny élén áll a klub jóvoltából egy KTE sálat kap, a második helyezett pedig egy olyan téli sapkát a Peller és Társa Gépihímző Bt.-től, amire a KTE logóját ráhímezik. Az év végi összesített verseny győztese a játékosok által aláírt mezt kap a KTE-től, a második helyezett Pelleréktől egyedi hímzett KTE logós baseballsapkát. (Holtverseny esetén jobb heti legtöbb, második legtöbb, … pontérték rangsorol majd.)

Igyekszünk az adatgyűjtéssel, az eredmények feldolgozásával, és ha rajtunk múlik a heti tippjáték végeredménye a forduló utolsó meccsének vége után perceken belül a poszt végére felkerül.

Következő forduló tipp-posztját hétvégi forduló esetén csütörtök kora délután keressétek ezen az oldalon, a szerdai fordulók tipp-posztját hétfő délig igyekszünk megosztani veletek.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tippelési segítségként a tabella, a csapatok eredményei, formamutatói,
a kép jobb szélén a következő forduló párosításai és az elérhető odds-ok:


Tɪᴘᴘᴇʟᴇ́sɪ ʜᴀᴛᴀ́ʀɪᴅᴏ̋: ᴠᴀsᴀ́ʀɴᴀᴘ 16:00

A tippeket ebben a meccs-sorrendben kérjük:

III.ker TVE – Ajka
Nyíregyháza – Csákvár
Dorog – Budaörs
Békéscsaba – DVTK
Pécs – Siófok
Szolnok – Kecskemét
Tiszakécske – Szentlőrinc
Szeged – Soroksár
Budafok – Szombathely
Győr – Vasas

____________________________
A heti tippjáték végeredménye: