TIPPMIX-előzetes

Kitekintünk a hivatalos, profi tippmix-oldal adataira, megnézzük ők milyen eredményeket jósolnak, mit várnak a második fordulótól.

….

A következő kép a tippmix.hu oldalról származik, a színezés saját.

A hazai vagy vendégcsapatok odds-különbsége között az utolsó két meccset kivéve jelentős, így azokon a meccseken a jóval kevesebb odds-t érő csapat győzelmére számítanak, vagyis a Pécs és a Nyíregyháza vendégsikerét, a Budaörs, Dorog, Ajka, Szeged, Haladás és Budafok hazaiak győzelmét várják.
Az utolsó két meccsen csak nagyon minimális egyik, vagy másik csapat győzelmére adott pontnak különbsége és legkisebb a döntetlenre adott odds, így a Széktóiban és Diósgyőrben várhatóan megosztoznak a pontokon a csapatok. Legalábbis ez a következtetés (IS) levonható a tippmix.hu adataiból.

A fent leírt okfejtés természetesen csak egy a számtalan lehetőségből. Ha ez így igaz is lenne és mindenki megjátszaná akkor kifosztanák a tippmixesek kasszáját. A fenti fogadás összképet, magas odds-értékeket kicsit árnyalja, hogy minimum hármas kötésben lehet bármelyiket megjátszani, így pedig már ugye lényegesen nagyobb az esély arra, hogy veszítsen a tippelő náluk.

Mennyivel egyszerűbb a helyzet nálunk, a Lila Köd tippjátékában. Nálunk nincs kötésben fogadási kötelezettség, veszíteni nem lehet csak a téli szünetben és a bajnokság végén nyerni. 🙂

A posztban leírt okfejtés csak ‘hangosan gondolkodás’, mindenki annyit vegyen át abból, amennyit akar.


Tippelni nem itt és most kell, hanem majd a holnap délután megjelenő „NB2-es TIPPMIX ~~~ 2. forduló” posztban.

Egy gondolat “TIPPMIX-előzetes” bejegyzéshez

  1. Helló ! Végre bekezdtünk,mindenki a saját szubjektív tippjeivel , győzzön a legjobb ..

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.