A tippjáték indulásáról …

Elindítottuk, illetve folytattuk előző évben megszokott TIPPMIX játékunkat most is.
A játékoskedv változatlan, talán ez betudható annak is, hogy most tétre, nyereményre megy a játék, mivel aki az első húsz forduló után az összesített versenyben élen áll téli felszerelést kap (sapka, sál), a végső győztes pedig egy KTE mezzel és egy KTE logós baseballsapkával lesz gazdagabb.

Nézzük az induló tippjáték eredményeit, számait.


Játékoslétszám
Hoztuk a nyitófordulóban is az előző évi átlagosnak mondható 37-es játékoslétszámot. Habár az osztályváltás miatt szekszárdi, iváncsai és pesterzsébeti szurkolók már nem játszanak velünk, de velünk maradt két székesfehérvári és két dunaújvárosi tippelő a Duna túloldaláról. Régi-új játékosként visszatért egy debreceni tippelő a Tisza túloldaláról, így kis túlzással országosnak is nevezhetjük játékunkat. 🙂 Több új játékost is üdvözölhetünk a csapatban. Sok sikert mindenkinek!


Tipphatékonyság
Ez a mutató itt se jobb, mint volt az NB3-ban. Itt is és ott is a többség fordulónként 4-5 meccs kimenetelét találta csak el, születtek érdekes, váratlan eredmények, no de ilyen a foci. E sorok írójának most se megy a tippelés, no de ez nem újdonság, hiszen így megy ez már egy évtizede. 🙂


Lebonyolítás
A TV úgy tűnik minden fordulóban egy meccset közvetít, ezért a hétvégi fordulóknál gyakran előfordul majd az, hogy hétfő esti a zárómeccs, mint ahogy most is. A tippjáték zárása ennek megfelelően ennek a meccsnek a vége után lehetséges csak, így addig kell várnotok a heti játék végeredményére. A meccs lefújása után másfél-két percen belül megtalálhatjátok a forduló tippjátékának végeredményét előbb ott, ahol tippeltetek, majd rögtön ezután facebook-oldalunkon is. Hétfőre átnyúló fordulóknál a facebookon vasárnap este a heti tippjáték részeredményéről (az addig lejátszott meccsek alapján kialakult sorrendről) tájékoztatást kaptok.