Három az egyben, vagyis a teljes NB3 összevont elemzése

A három csoport három külön világ, és mivel mások az ellenfelek, nem nagyon lehet összehasonlítani az NB3 három csoportját. Mi azért próbálkozzunk meg a lehetetlennel, fésüljük össze a három csoportot és nézzük melyik csapatnak hol a helye.

Pótolták az elmaradt meccseket, mindenki 21 meccset játszott, a megszerezhető 63 pontból kinek többet, kinek kevesebbet sikerült begyűjtenie. A csoportok összefésülése után a rendezés szempontjai a szokásosak: elsődlegesen a több pont számít, ha az egyenlő több győzelem, ha az is egál, akkor a jobb gólkülönbség rangsorol. Az összesített tabella elején feljutó helyen a három csoport éllovasa a Tiszakécske, a III. kerületi TVE és a Kecskeméti TE. Mint látjuk kimagaslóan jól teljesít a keleti csoport ezüstérem-várományosa a JSE, akik tartalékversenyzőként készenlétben állnak arra az esetre, ha valamelyik csoport bajnoka nem vállalná a magasabb osztályt, mint tette ezt a nyáron a Szentlőrinc.

A kép jobb szélén az összevont táblázat második fele. Piros háttérrel a most kiesőhelyen lévők, de a többiek sincsenek még ebből a szempontból bebiztosítva, egy rossz sorozattal bármelyikük vonal alá kerülhet a végére.

Ennyit röviden, mindenki keresse meg az őt érdeklő információt a képen.