KTE – Vác múltidézés

A KTE elmúlt 75 évének bajnoki eredményeit átlapozva 4 olyan évet találtunk, amikor azonos bajnoki osztályban szerepelt a két csapat. Nézzük a korábbi egymás ellen vívott bajnoki találkozók eredményeit:

A kétezres évek elején volt az a négy év, amikor azonos osztályban, a másodosztályban volt mindkét csapat. A meccs-mérleg kiegyenlített, enyhe KTE fölénnyel: 3 KTE győzelem, 3 döntetlen és két vereség. A gólkülönbség számunkra sokkal kedvezőbb, hiszen kétszer annyi gólt szereztünk, mint amennyit kaptunk.

A gólkülönbség-javítás köszönhető az utolsó eddigi egymás elleni meccsnek, amit 5:0-ra nyertünk 2008 májusában a Széktóiban. Ezen a meccsen lett matematikailag is biztos, hogy bajnokok lettünk, a meccs után volt a bajnokavatás.

A meccs hangulatát ez a kis videó hűen tükrözi:



Reméljük vasárnap is sok lila gólt láthatunk, és folytatjuk a jó bajnoki szereplést.

Hajrá Lilák, hajrá Kecskemét!

Egy gondolat “KTE – Vác múltidézés” bejegyzéshez

  1. Elnézve a meccset idén sem sikerült normálisan igazolni. Az első fél óra vállalható volt az illett ahhozy amit dumált a vezetőség. Szánalom, hogy a belső védő lövöldözi a gólokat (na ő jó igazolás), de nem értem, hogy csatárt miért nem igazolunk évek óta normális, kipróbált, tapasztalt embert. Ezek a kis szélső törpék semmire nem jók.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.