A forduló és a tippjáték közös értékelése ~ #3.

Előző hetekhez hasonlóan lássuk a forduló eredményeinek értékelését és a tippelők eredményességét:

Nézzük előbb a csapatokat:

FTC II. – Újpest II.
Közel azonos erősségű csapatok mérkőztek, sokáig 1:1 volt, nyert a szerencsésebb hazai csapat. A tippelők többsége ezen a meccsen eltalálta az irányt.

Kozármisleny – Majos
Mindenki hazai sikerre tett, a mislenyiek előző évi teljesítménye és a majosiak idei vesszőfutását látva. Döntetlen lett, ezzel a Kozármisleny begyűjtötte harmadik meccsen is az egy pontot, de ezzel csak a pontok harmadát szerezték meg és ezzel csak a 14. helyen állnak a tabellán.

Taksony – Monor
A vendégek esélyesebbek voltak a meccs előtti esélylatolgatásnál, de úgy látszik a Taksonynál összeállt valami és komolyan kell velük is számolni. Döntetlen lett a vége.

Körösladány – Dabas
Újabb meglepetés-döntetlen, és újabb meglepetést okoz Körösladány. Nem bírt a hazaiakkal az eddig szépen menetelő Szabó István vezette dabasi csapat.

Dabas-Gyón – Dunaújváros
Korábban a dobogóra is esélyes újvárosiak megszerezték ugyan a vezetést idegenben, de a végére fordítottan a hazaiak. Én magam döntetlenre vettem, nem bíztam eléggé az Aczélos csapatban.

ESMTK – Szegedi VSE
Szépen felállt a nyitófordulóban elszenvedett kudarcból ‘Liza’, a hazai csapat meggyőző fölénnyel nyerte a meccset.

Szekszárd – Rákosmente
A hazaiak menetelését jósoltuk, az RKSK botladozik, nem megy semmire idegenbe. Így tippeltek legtöbben, de tévedtek, mert vendégsiker született.

Hódmezővásárhely – Iváncsa
A pazar vásárhelyi kezdés alapján hazai győzelmet reméltek páran, de hiába szerezték meg a vezetést a végére elfogyott az erő, és kikaptak. Nyert az Iváncsa és ezzel a tabella élére állt.

Vác – Honvéd II.
Habár sokan a kispestiek győzelmét várták itt is előjött a fővárosi csapat gólképtelensége és ugyanúgy, mint az első fordulóban most is gól nélküli meccset játszottak. Pozitívum, hogy a harmadik fordulóban a Vác megszerezte első pontját.

Kecskemét – Paks II.
Végül, de nem utolsó sorban hazai pályán újra nyert három góllal a KTE. Sajnos az ellenfél nem akart focizni, védekezésbe burkolózott, gyors ellentámadásokkal próbált operálni amivel párszor valóban majdnem sikerrel is jártak. Szerencsére néhányszor sikerült feltörni védelmüket, 3 gólt szerzett a hazai csapat és nem kapott gólt.


Tízből négy meccsen a tippelők többsége eltalálta melyik csapatok nyernek majd: a kisFradi, Pesterzsébet, Iváncsa, Kecskemét hozta amit vártunk tőlük.


A tippelők eredményeinek értékelése:

Eddig még senkinek sem sikerült 8 meccset eltalálnia, most ez is sikerül, gratulálunk ehhez Kajtár Szabolcsnak! Mint látható 7 és 6 meccstalálat is született szép számmal, tehát kezdenek a tippelők ráérezni a játékra.


Ennyit a harmadik fordulóról, pár óra és jön a negyedik kör tippjáték-felhívása.