Évértékelés

Megnézzük hogyan kezdtünk, hogy álltunk féltávnál és mi lett a vége.

A kezdet …
Mesésen kezdődött a bajnokság, mert 2-3 forduló után még a dobogón álltunk, ugyanúgy, mint 2013 őszén Bekő Balázzsal. Ezután sajnos alábbhagyott a kezdeti lendület, és …

a folytatás
már nem volt annyira fényes. Jöttek a vereségek és sok-sok döntetlen, aminek köszönhetően a kiesőhely szélén álltunk az első kör után.

Aki szeretné felidézni mi is vezetett a másodiktól a 12. helyig, azok számára itt az első kör fordulóinak eredményei.


Szokásunk szerint a tavasz jobban sikerült, az őszi teljesítménynél öt ponttal többet sikerült szereznünk, és a végén a kilencedik pozícióba értünk be.

A második kör eredményei fordulóról fordulóra:


Kilencedik lett a csapat. Nézzük a dolog jó és rossz oldalát:

+ ~ Újoncként biztosan bent maradtunk a harmadik vonalban, ez már március végén látható, gyanítható volt.
+ ~ Télen még egyaránt harmadikok voltunk a lőtt és kapott gólok mutatóiban, ez tavaszra normalizálódott, a lőtt gólok táblázatán hatodikok, a kapott gólokén kilencedikek vagyunk.
+ ~ Újoncként az egykori NB1-es teljesítményátlaga szerint szerepeltünk, az élvonalban háromszor végeztünk a mostaninál előbb és hátrább.
~ Negatívumként emelhetjük ki a játék képét. Nem ilyen KTE-t szoktunk meg. A Szétóiban korábban az ellenfeleknek soha nem volt ilyen könnyű dolga. A játék összképén kell javítani a következő szezonra. Ehhez ugye kell egy edző, és alkalmas játékosok, és akkor magasabbra is kitűzhetjük a célt a következő bajnokság végére.

Szurkolói hogyan tovább, hiszen 9 hét következik most foci nélkül:
– osztályozók sorsolása, majd két hét és összejön a legjobb/legszerencsésebb 10 csapat, akik a megyéből a harmadik vonalba léphetnek,
– július elején kihirdetik a csoportokat, közepén meg lesz a sorsolás, augusztus negyedikén indul az új bajnokság.

OK, de mit nézzünk addig?
Lehet nézegetni a KTE videocsatornáját ide klikkelve, az utolsó két NB1-es évünk meccsösszefoglalóit, ha ide klikkelünk, esetleg lehet nosztalgiázva lapozgatni a KTE bajnoki eredményeit tartalmazó honlapot, ha ide klikkelünk. Friss hírekért, információkért, adatokért, összesítésekért továbbra is keressétek a Lila Köd facebook-oldalát, hivatalon információkért pedig a klub hivatalos oldalát keressük, a kecskemetite.hu-n.

2 hozzászólás “Évértékelés” bejegyzéshez

  1. Ózdi hírek szerint Kuntics Kecskeméten folytatja edzői karrierjét. Nem megbántva a Hírösép fanatikusokat szerintem nem hozzájuk tart 😀

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.