A tippverseny értékelése

Nyolcadik évet zártuk tippjátékunkban.
Nyolcadik éve vállalkozunk a lehetetlenre és tippeljük meg a végeredményeket abban a bajnokságban, amelyikben a Kecskemét csapata játszik. Nyolc év alatt 232 tippjáték volt eddig és reméljük sok követi még.
Lássuk a legutóbbi év összesítését:

NB1-es korszakunkban a játék folyamatosan egyre népszerűbb lett, az átlagos játékoslétszám négy év alatt 17-ről 27-re nőtt. A megyei bajnokságban alaposan visszaesett a játékkedv, de három év alatt ott is létszámemelkedés tapasztalható: 12-ről húszra.
Legutóbbi bajnokságban átlagosan 25 játékos tartott velünk.

Ezen a képen a játék összesítése és a fordulónkénti eredmények láthatók.
eagle18 és Nitro az első két helyezett Széktón tölti mindennapjait, talán több információval rendelkezik a csapatokról, ennek ellenére nekik se volt kis munka a jó eredmény elérése. TibiRobi végig dobogós volt, de a véghajrában csak mellbedobással tudta megszerezni a képzeletbeli bronzérmet PingWin előtt, itt csak ezredpontok döntöttek (~ 10,074 ~ 10,067 ~).
Gratulálunk a dobogósoknak a jó eredmény eléréséhez.


Az összesített játékunkban azok vesznek részt, akik a fordulók legalább felében tippeltek, velünk játszottak. Rendhagyó módon elkészült egy olyan tabella, amin csak külön azok szerepeltek, akik nem vettek részt 15 játékban, nézzük az ő sorrendjüket:

Mint látható többen az első 2-3 forduló után lemorzsolódtak. Ennek oka az, hogy ők az nb3foci facekook oldal tagjai, és a harmadik forduló után ott egy olyan tippjátékot indítottak, amiben mindhárom csoportra kell tippelni és néhányan oda pártoltak át, a többiek abbahagyták a játékot.

További jó játékot, sok szerencsét mindenkinek a következő évben is.
9 hét és az új bajnokságban folytatjuk! 🙂