Ellenfél-nézőben ~~~ Pécs

forrás: alibaba.com

Két nappal korábban visszatekintettünk a távolabbi múltba, amikor 8 olyan év volt, amikor azonos bajnokságban szerepeltünk a Péccsel, megnéztük a két csapat egymás elleni eredményeit. Erről ide klikkelve olvashattok.

A közelmúlt történése, hogy miután a PMFC az előző bajnoki év végén hajszállal lemaradt a bajnoki címről a csapat feloszlott, csak a bajnoki rajt előtt 10 nappal állt össze új gárda, azóta a táblázat második felében lehet őket csak megtalálni.

Nézzük eddigi őszi eredménysorukat:

Nem volt könnyű a Pécs sorsolása, hiszen négy olyan csapatot kaptak az elején, akiket az első hatba várt mindenki. Annak ellenére, hogy pár napja játszottak csak együtt derekasan helytálltak az első fordulókban. A Dunaújváros és a Szeged-Grosics Akadémia ellen csak egy góllal maradtak alul. Ezután győzelem az előző évi meglepetés-újonc Iváncsa ellen, majd három döntetlen, tehát úgy tűnt semmi baj nem lesz itt. De lett. Következett három vereség, amiből az első a Szentlőrinc elleni a lőrinciek sikerszériáját látva nem számít meglepetésnek, de a Szekszárd és a Rákosmente elleni vereségek fájóak lehetnek, mert azok a csapatok közel azonos erőt képviselnek, mint ők. Ezután győzelem a Taksony ellen idegenben, majd két döntetlen.

Három meccses veretlenségi szériában fogadja tehát a KTE-t vasárnap a Pécs, de ez náluk nem jelenti azt, hogy  esélyesként várják az összecsapást, hiszen három meccsenként fordult eddig a szerencséjük.
Így lesz most is?  Vasárnap meglátjuk.